Star Trek: Do neznáma ve finálním traileru

Vydáno: 19.07.2016 08:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí z rebootovaných Star Treků s podtitulem Do neznáma se představuje ve finálním, už čtvrtém traileru. V režii Justina Lina se kromě členů posádky Enterprise představí nový padouch Krall Idrise Elby.
Paramount uveřejnil čtvrtý a finální trailer posledního Star Treku s podtitulem Do neznáma, který jde v USA do kin již tento týden (u nás až za měsíc). V novém díle je posádka Enterprise napadena zhruba v polovině své pětileté mise pátrání ve vesmíru neznámou silou a je nucena přežít na neznámé planetě. Film už byl promítán pro vybraný kroužek kritiků a většina se shoduje na tom, že jde  o "zábavu" a také oceňují to, že se nový Star Trek vydává jinou cestou než předchozí "se Zemí svázané" díly.

O režii se tentokrát postaral Justin Lin podle scénáře jednoho z hlavních představitelů Simona Pegga. Vedle vracejících se se členů posádky ve složení Chris PineZachary QuintoKarl Urban, Pegg, Zoe SaldanaJohn ChoAnton Yelchin se přidávají nováčci Idris Elba jako hlavní padouch Krall a Sofia Boutella. V kinech pak Star Trek: Do neznáma uvidíme od 18. srpna 2016.

Originální trailer filmu #4 Star Trek: Do neznáma


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY