Hollywood chystá celovečerní film o Pokémonech

Vydáno: 13.07.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hollywoodské studio Legendary Pictures má nejblíže k získání práv na celovečerní film o Pokémonech. "Kapesní příšerky" se nedávno znovu vrhli mezi uživatele v poslední verzi mobilní hry Pokémon Go.
Fotografie z filmu  / Pokemon: The First Movie - Mewtwo Strikes BackJaponská herní franšíza společnosti Nintendo slaví tento rok 20 let od svého vzniku a před nedávnem se na trhu objevila novinka v podobě nové mobilní aplikaci Pokémon Go, kde malí pokémoni "kapesní příšerky" řádí v prostředí reálného světa. Pokémonům zatím patřilo kromě toho filmového plátno jen ve své původní, kreslené verzi, ať už jako seriál nebo jako řada filmů. Hollywood nyní uvažuje o hrané verzi Pokémonů. Nejblíže realizaci je zatím studio Legendary Pictures. Pokud se nakonec tento plán skutečně realizuje, bude to velká událost jak pro Pokémony, tak i pro Nintendo, o tom není pochyb.

Nintendo nepovolila Hollywoodu filmování svých her a franšíz po katastrofální zkušenosti s hranou verzí svých Super Mario Bros. Nabízí se tu srovnání s nedávným pokusem Warcraft: První střet, který zrovna v USA nebyl dvakrát úspěšný. Pokémoni by nicméně mohli s americkými diváky rezonovat lépe. Favoritem k napsání scénáře je Max Landis. Vzhledem k tomu, že je Pokémon Go na trhu teprve krátkou dobu, je stále předčasné považovat tento projekt už za hotový. Další zprávy kolem tohoto tématu přineseme v budoucnu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • To je síla :-) Kam se člověk podívá, tam se p... (k8, 16.07.2016 12:38) Reagovat

    To je síla :-) Kam se člověk podívá, tam se píše o tom nesmyslu.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY