American Honey: Sasha Lane a Shia LaBeouf na cestě v traileru

Vydáno: 22.06.2016 16:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V road movie American Honey britské režisérky Andrey Arnold se Sasha Lane a Shia LaBeouf vydávají na cestu napříč Spojenými státy. Nezávislý snímek si odnesl Cenu poroty na festivalu v Cannes.
Nejnovější snímek britské režisérky Andrey Arnold, road movie American Honey, měl světovou premiéru v květnu na slavném canneském filmovém festivalu, odkud si odnesl dvě ceny, z toho jedna byla Cena poroty. Sasha Lane tu hraje mladou ženu Star, která chce uniknout svému nenaplněnému a problematickému životu. Vyřeší to tím, že se vydá na cestu spolu se skupinou mladých vyvrhelů rebelujících podobně jako ona. Ve skupině se pozná s Jackem a Krystal, které hrají Shia LaBeouf a Riley Keough. Spolu všichni cestují, živí se prodejem časopisů a hlavně žijí naplno. Bude to pro Star kýžená životní změna, nebo ne?

Generační snímek této britské režisérky, jejíž dosavadní filmy oplývaly civilností a autenticitou, je první, který natáčela mimo Britské ostrovy. Ostatně USA je pro road movie zemí vyvolenou, jak ukazují četné filmy považované v tomto žánru jako klasické. Zmiňme například klasickou Bezstarostnou jízduPaříž, Texas nebo Příběh Alvina Straighta

American Honey zatím nemá stanovené datum kinopremiéry.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu American Honey


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY