Zemřel herec Anton Yelchin

Vydáno: 19.06.2016 22:20 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herec Anton Yelchin dnes zemřel při tragické autonehodě v Los Angeles. Bylo mu 27 let. Yelchin je známý například díky roli Chekova z nových Star Treků nebo z filmu Alpha Dog.
Anton Yelchin ve filmu Star Trek: Do neznáma / Star Trek BeyondAmerický herec ruského původu Anton Yelchin dnes ráno zemřel při tragické autonehodě v Los Angeles ve věku 27 let. "Herec Anton Yelchin byl zabit při fatální dopravní nehodě dnes ráno. Jeho rodina vás žádá, abyste respektovali jejich soukromí". Tuto zprávu vydala publicistka a novinářka Jennifer Allen. Zprávu o jeho úmrtí potvrdila i policie, která uvedla, že herce přimáčklo jeho vlastní auto na zděný sloup od poštovní schránky. Smrtelná nehoda se mu stala při cestě na zkoušku s přáteli. Policie nepočítá s cizím zaviněním. Evidentně šlo o nešťastnou a tragickou nehodu.

Yelchin na sebe poprvé výrazně upoutal kritiku jako Zack Mazursky ve filmu Alpha Dog a titulní rolí v romantickém filmu Charlie Bartlett. Poté přišly na řadu role ve velkých studiových filmech jako Terminator Salvation nebo rebootovaný Star Trek, kde hrál postavu Chekova. Premiéry právě dokončovaného a zatím posledního dílu Star Trek: Do neznáma se Yelchin už nedožije.

Mezi filmy, kde hrál a které budou uvedeny posmrtně, jsou ještě sci-fi Rememory (režie Mark Palansky), drama We Don't Belong Here (r. Peer Pedersen), romance Porto (r. Gabe Klinger), drama Dark a thriller Čistokrevné zlo (r. Cory Finley). 

RIP Anton Yelchin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY