Spider-Man: Homecoming přibírá Donalda Glovera

Vydáno: 16.06.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Dosavadní hvězdné obsazení nového Spider-Mana jakoby producentům od Marvelu nestačilo. K řádce známých jmen se totiž s velkou pravděpodobností přidá další.
Tom Holland ve filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Obcanská válkaKdyž se v roce 2011 hledal nový, v pořadí druhý představitel Spider-Mana do snímku Amazing Spider-Man, byl jedním z horkých kandidátů, za jehož obsazení s hashtagem #Donald4Spiderman volala i velká skupina fanoušků, Donald Glover. A přestože ani v třetím "přepracovaném" Spider-Manovi s podtitulem Homecoming si tuto roli nezahraje, vyjednává se momentálně alespoň o jeho obsazení do neznámé role.

Hvězda ze seriálu Zpátky do školy a sci-fi Marťan by tak mohla doplnit kvalitně vypadající ansámbl, který se může pochlubit například i snahou zlákat Michaela Keatona do role zloducha, jejíž výsledky zatím známy nejsou. V hlavní roli pak uvidíme Toma Hollanda, jenž v této roli již debutoval letos v Captain America: Občanská válka. Počítejte však i s účastí Roberta Downeyho Jr. jako Iron Mana, Marisou Tomei jako tetou May a zpěvačkou Zendayou, do níž se náš superhrdina zamiluje. 

Do kin se tento reboot režírovaný Jonem Wattsem dostane 6. července 2017, natáčet by se měl začít brzy.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY