Nicole Kidman se přidává k seriálu Na jezeře

Vydáno: 14.06.2016 18:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nicole Kidman posílí herecké řadu druhé série mysteriózního seriálu Na jezeře. Znovu se tak při jeho natáčení sejde s režisérkou Jane Campion. V hlavní roli vyšetřovatelky se znovu objeví Elisabeth Moss.
Elisabeth Moss ve filmu Na jezeře / Top of the LakeNicole Kidman se přidá k druhé sérii mysteriózní koprodukční britsko-australsko-novozélandské minisérie Na jezeře, kterou vymysleli oscarová Jane Campion a Gerard Lee. V první sérii se policejní vyšetřovatelka ze Sydney Robin Griffin (Elisabeth Moss) vydala na Nový Zéland vyšetřit zmizení dvanáctileté těhotné dívky. Minisérie sklidila jak chválu kritiky, tak i řadu nominací a ocenění. Jane Campion čekala s druhou sérií, která ponese název Top of the Lake: China Girl, na Kidman, která s režisérkou Piana spolupracovala před dvaceti lety na dobovém dramatu Portrét dámy.

Kromě Kidman se v "Top of the Lake" Episode #2.1 objeví také Gwendoline Christie z Her o trůny. V druhé sérii si Moss zopakuje roli inspektorky, která tentokrát bude zřejmě o čtyři roky později vyšetřovat případ těla, které vyplaví moře na pláži Bondi Beach v Sydney. Datum premiéry pro britskou BBC 2, stejně jako pro americký Sundance Channel, se ještě musí upřesnit. Odvysílána bude někdy v příštím roce.

Nicole Kidman jsme naposledy mohli vidět v remakeTajemství jejich očí. Jejím nejnovějším filmem je životopisné drama Genius. Její budoucí účast v seriálu Na jezeře není její první prací pro televizi. Kromě televizních filmů nyní Kidman natáčí komediální seriál Big Little Lies, jehož pilot natočil Jean-Marc Vallée. Tento seriál bude mít premiéru rovněž v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY