Legion: spin-off X-Men v podobě seriálu od tvůrce Farga

Vydáno: 01.06.2016 10:45 - Václav Limberk | foto: Picturehouse

Od tvůrce Farga Noaha Hawleyho se chystá nová série Legion podle stejnojmenné postavy z marvelovského komiksu. Do hlavní role byl obsazen Dan Stevens známý z Panství Downton a The Guest.
Dan Stevens ve filmu  / The GuestSpolečnost FX spolu s Marvel Television chystá od tvůrce seriálového fenoménu Fargo Noaha Hawleye podle marvelovského komiksu Legion stejnojmennou televizní sérii složenou z osmi epizod. V hlavní roli Legion se objeví hvězda Panství Downton a filmu The Guest Dan Stevens. Hawley napsal i režíroval jeho pilot a na další díly bude dohlížet jako výkonný producent.

Oficiální premisa, z níž série vychází, zní takto: "Legion nám představuje příběh Davida Hallera. Už od dospívání se David potýkal s duševní nemocí. Diagnostikován jako schizofrenik, David strávil léta v psychiatrické léčebně. Po setkání s jiným pacientem David zjistí, že hlasy, které slyší a vize, které má, mohou být skutečné."

V obsazení vedle Stevense uvidíme například Aubrey PlazaRachel KellerJean Smart nebo Katie Aselton. Spolu s Hawleyem Legion produkuje také Bryan SingerLauren Shuler Donner a Simon Kinberg. Premiéru na FX pak bude mít v první polovině příštího roku.

Na první oficiální foto Dana Stevense se můžete podívat v galérii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY