Miramax, Blumhouse a John Carpenter chystají nový Halloween

Vydáno: 24.05.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Producent Jason Blum, společnost Miramax a režisér John Carpenter chystají nový Halloween. Oznámili to včera v oficiální tiskové zprávě. Půjde již o desátý díl zavedené hororové série.
Nick Castle ve filmu Předvečer svátku Všech svatých / HalloweenV oficiální tiskové zprávě vydané 23. května v Los Angeles se uvádí, že: "režisér originálního Předvečeru svátku Všech svatých John Carpenter bude výkonným producentem nového Halloweenu. Miramax spolu s Blumhouse Productions se budou podílet na financování nového filmu. O produkci se postará Malek Akkad skrze vlastní produkční skupinu Trancas a Jason Blum. Halloweenská franšíza, kterou v roce 1978 započal Carpenter spolu s producentem Moustaphou Akkadem, vyprodukovala dalších devět pokračování (dvě z nich byla remaky) a přinesla zisk kolem 400mil. dolarů celosvětově."

Nový Halloween bude tedy už desátým sequelem v řadě. Jméno režiséra ani další detaily zápletky zatím nikdo z tvůrců neprozradil. Jediné, co Blum a spol. oznámili, je to, že chtějí nový Halloween uvést v roce 2017. Jen pro připomenutí, poslední díl (Halloween II) z této hororové franšízy natočil v roce 2007 Rob Zombie, který tuto sérii oživil dva roky před tím remakem Halloween. Ačkoliv nic takového Blum a ostatní neuvedli, nevypadá to, že by se se Zombiem znovu počítalo na post režiséra. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY