Zahraje si Dwayne Johnson v novém filmu Shanea Blacka?

Vydáno: 18.05.2016 09:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Shane Black se chystá pro Sony natočit adaptaci brakové literatury z třicátých let Doc Savage a rád by do hlavní role obsadil Dwaynea Johnsona. Bude The Rock tím pravým?
Dwayne Johnson ve filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenSpolečnost Sony oznámila, že Shane Black natočí Doc Savage už v roce 2013. Od té doby se ale tento projekt nijak výrazně nepohnul. Black ale v nedávném interview zmínil, že by chtěl do hlavní role získat Dwaynea Johnsona, když řekl: "Rozhodl jsem se, že Dwayne je ten pravý. Doufáme, že začneme natáčet příští rok". Johnson tuto zprávu nepřímo potvrdil na svém Instagramu, kde mimo jiné zmínil, že "na svém iPadu čte nástin cool filmu, který bude dělat v roce 2017 (se Shanem Blackem)". Jediný jiný film, který by mohl Johnson s Blackem točit, by mohl být The Predator, který chystá Black na rok 2018. Ale Doc Savage vypadá jako pravděpodobnější varianta.

A kdo že "Doc Savage" je? Jedná se o hrdinu brakových rodokapsů ze třicátých let a tento hrdina byl popsán mimo jiné jako mix "Sherlocka Holmese, Tarzana a Abrahama Lincolna". Johnson by se na tuto roli hodil minimálně kvůli svým fyzickým přednostem. The Rock patří v současnosti k nejzaměstnanějším hercům Hollywoodu. Nedávno dotočil Baywatch, právě natáčí Rychle a zběsile 8, hlasem přispěl k animáku Moana a má se objevit v rebootu Jumanji a adaptaci DC komiksu Shazam! Mimo to má ohlášeno několik dalších projektů včetně sequelu San Andreas.

Úplně nejdříve ho ale uvidíme už v červnu v akční komedii Central Intelligence.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY