Smrtonosná zbraň se promění v televizní seriál

Vydáno: 11.05.2016 19:34 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Legendární osmdesátková akční klasika Smrtonosná zbraň se dočká televizní verze v podobě televizní minisérie. Režisérem pilotu je McG. A kdo převezme hlavní role po dvojici Gibson-Glover?
Clayne CrawfordTak je to konečně tady. Akční osmdesátková klasika Smrtonosná zbraň, která výrazně popohnala kariéru "Šíleného Maxe" Mela Gibsona a proslavila i jeho parťáka Dannyho Glovera, se konečně dočká televizní verze. O rebootování klasického filmu, který vyprodukoval další tři sequely, se přitom uvažovalo už léta. Po úspěšném pilotu byla nyní nařízena celá série. Režisérem pilotu i výkonným producentem je McG. Novým Martinem Riggsem bude Clayne Crawford. Jeho černošským parťákem bude Damon Wayans.

Jak je vidět, mezi oběma herci je skoro dvacetiletý odstup, což je ještě více, než byl rozdíl mezi Gibsonem a Gloverem. Spolu s nimi si v pilotu zahrála i Jordana Brewster.
Nyní už zbývá jen vyčkat premiéry pilotu a doufat, že se režisérovi McG podařilo novou Smrtonosnou zbraň pro novou generaci natočit obstojně, a že to celé bude stát za to. Nyní je už ale jisté, že tuto sérii uvidíme v tomto roce a bude ji vysílat stanice Fox. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY