Nový Han Solo obsazen do spin-offu Star Wars

Vydáno: 06.05.2016 10:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

S definitivní platností získal roli mladého Hana Sola v chystaném spin-off Star Wars Alden Ehrenheich, kterého jsme mohli vidět například v poslední Coenovce Ave, Caesar!
Alden Ehrenreich ve filmu Ave, Caesar! / Ave, Caesar!Po vyčerpávajících měsících hledání a castinzích získal s konečnou platností žhavou roli mladého Hana Sola ve spin-off Star Wars Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film Alden Ehrenreich, kterého jsme mohli naposled vidět v poslední Coenovce Ave, Caesar!. Tuto zprávu potvrdilo více předních zdrojů. 

Dvojice režisérů Phil Lord a Christopher Miller měla nelehký úkol najít toho, kdo půjde ve stopách tak jedinečného představitele, jakým byl v původních Star Wars Harrison Ford. Výběr herců na roli mladého Hana začal nabírat zřetelnější obrysy před pár měsíci, kdy se v "short listu" objevili vedle Ehrenheicha také Taron Egerton a Jack Reynor. V ještě dřívějším výběru figurovali mezi těmi, kdo o roli žádali, Miles TellerAnsel ElgortEmory Cohen a Dave Franco.

Nakonec to tedy bude Alden Ehrenheich, kdo se pokusí udržet krok s mladým Fordem, kterému bylo v době prvních Star Wars 35 let. Ehrenheichovi je nyní 26 a v době uvedení "Mladého Hana Sola" mu bude 28. Ze zápletky zatím není nic známo, nicméně scénář píše Lawrence Kasdan se synem Jonem, ale klíčovou roli tu sehraje Chewbacca a možná tu bude i postava lovce odměn Boba Fett. Premiéra spin-offu Star Wars je stanovena na 25. května 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY