Trailer: Snowden - Gordon-Levitt září v thrilleru Olivera Stonea

Vydáno: 27.04.2016 22:41 - | foto: facebook tvůrce

Zveřejnění plného traileru ke snímku Snowden, který byl kvůli produkčním problémům několikrát odložen, je konečně tady. V článku si tak můžete pustit upoutávku na film o člověku, který je pro některé Američany hrdinou a jiné zločincem.
Mistr životopisných snímků, režisér Oliver Stone, který za sebou má zfilmování biografií Alexandra VelikéhoNixonaJFK či obětí z World Trade Center, si do filmografie nyní může přidat příběh nejaktuálnější, který prozkoumává jednu z nejkontroverznějších a nejdůležitějších událostí posledních let v USA. Jedná se o drama Snowden, které pracuje se stejným námětem, o němž již informoval i oscarový dokument Citizenfour: Občan Snowden.

V hlavní roli Edwarda Snowdena se objeví Joseph Gordon-Levitt a jeho postava bude mapována od začátků u armády, odkud se dostal až k CIA. Tam se po šokujícím zjištění, že mají (a využívají) možnost špehování všech obyvatel, rozhodl usvědčující materiály zveřejnit a stal se tak nepřítelem čísla jedna pro vládu, což jej donutilo k emigraci. Budete však mít i možnost vidět jeho přítelkyni Lindsay v podání Shailene Woodley, ovšem i obsazení vedlejších postav je velkým lákadlem, naleznete v něm například Melissu LeoNicolase CageToma Wilkinsona či Zacharyho Quinta.

Původně již měl do kin jít Snowden v prosinci 2015, nakonec bude možnost jej vidět až od září tohoto roku. Česká premiéra stanovena nebyla.

Oficiální trailer filmu Snowden


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY