Zahraje si Joaquin Phoenix Ježíše?

Vydáno: 26.04.2016 18:41 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dalším z biblických opusů, které vznikají v Hollywoodu, bude film Mary Magdalene, kde titulní roli ztvární Rooney Mara. Producenti by do role Ježíše rádi obsadili Joaquina Phoenixe.
Joaquin Phoenix ve filmu Iracionální muž / Irrational ManV Hollywoodu se to biblickými nebo náboženskými filmy jen hemží. V Americe prožívají "faith based" dramata neuvěřitelnou renesanci a boom. Připomeňme některé tituly z poslední doby, které měly slušnou diváckou odezvu, jako Son of GodHeaven Is for RealGod's Not DeadWar RoomRisen nebo Miracles from Heaven.

Producenti Královy řeči nyní chystají natáčení filmu o Máří Magdaléně Mary Magdalene v titulní roli s Rooney Mara. Režie byla svěřena Garthu Davisovi, který tento rok natočil svůj celovečerní debut Lion s Marou a Nicole Kidman. Scénář pro Mary Magdalene napsaly Helen Edmundson a Philippa Goslett. Davis by vedle Mary rád viděl Joaquina Phoenixe v roli Ježíše. Nedávno si Ježíše zahrál Ewan McGregor v Last Days in the Desert. Phoenix, který se nikdy netajil svým ateistickým smýšlením, se naposledy objevil v hlavní roli Iracionálního muže. Momentálně produkuje dokument CAMP: The Documentary a měl by se také objevit v novém filmu Caseyho Afflecka Far Bright Star.

Mary Magdelene, s Phoenixem, nebo bez něj, by měla spatřit světlo světa v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY