Trailer: Michael Keaton jako zakladatel McDonaldu v prvním traileru

Vydáno: 22.04.2016 13:59 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michael Keaton si nejnověji zahrál zakladatele slavné značky McDonald v biografickém snímku The Founder, který režíroval specialista na tento žánr John Lee Hancock (Zrození šampiona).
Společnost Weinstein Company uveřejnila první trailer k životopisnému snímku The Founder, v němž Michael Keaton ztvárnil Raye Kroca, světaznalého podnikatele, který se ničeho neštítil a ukradl nápad na McDonald, aby na něm vydělal jmění. The Founder je opět další velkou hereckou příležitostí pro Keatona, jehož kariéru před dvěma roky rebootoval úspěšný Birdman. Keaton je momentálně v kurzu a tato role, kterou pro něj spolu s režisérem Johnem Lee Hancockem napsal Robert D. Siegel,  vypadá, že mu bude šitá na míru.

A pokud nepostihne The Foundera stejný osud jako předchozí Hancockův film Zachraňte pana Bankse v tom smyslu, že z původně velkých oscarových ambicí byl nakonec tento kousek v "Award season" přehlídnut, mohl by se Keaton znovu vyskytnout v oscarových nominacích. Toto je typ role, která mu dává velkou příležitost znovu ukázat svůj nesporný herecký talent. The Founder má premiéru 5. srpna 2016. Zda se dostane i do našich kin, se uvidí.

Trailer zhlédněte níže

Originální trailer filmu The Founder




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY