Jared Leto se zaplete s Jakuzou v thrilleru The Outsider

Vydáno: 07.04.2016 12:43 - | foto: Pan Européenne Production

Problémy s produkcí poválečného snímku The Outsider jsou snad již u konce, naznačuje tomu obsazení Jared Leta do role, která původně patřila Tomu Hardymu.
Tom Hardy ve filmu Legendy zločinu / LegendJiž zpátky v roce 2013 vypluly na povrch první informace o projektu pojmenovaném The Outsider, který byl zajímavý už jen tím, že se mělo jednat o debut uznávaného japonského režiséra Takashiho Miikea v angličtině. Hodně se mluvilo dokonce i o vedoucí herecké úloze, která podle všeho v té době měla připadnout Tomu Hardymu. Ten nakonec odstoupil kvůli tomu, že měl přespříliš práce a okolo tohoto akčního snímku se na tři roky prakticky rozhostilo ticho.

Drama nakonec podle scénáře od Andrewa Baldwina natočí dánský režisér Martin Pieter Zandvliet. A Hardyho vystřídá oscarový kolega Jared Leto, který má momentálně plné ruce práce se Sebevražedným oddílem. Jeho rolí je v Japonsku uvězněný americký voják, který se po propuštění z vězení skrze svého známého z vězení pustí na kriminální cestu a zaplete se dokonce s japonskou mafií Jakuzou. Natáčení tohoto očekávaného thrilleru se plánuje na letošní podzim.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY