Trailer: Nový trailer k Alence v říši divů: Za zrcadlem

Vydáno: 04.04.2016 13:48 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Květnová premiéra Alenky v říši divů: Za zrcadlem se blíží a Disney nyní k sequelu Alenky v říši divů představuje druhý oficiální trailer. V hlavních rolích se znovu objeví Mia Wasikovská a Johnny Depp.
Studio Disney uvedlo nový a v pořadí druhý trailer pro velmi očekávaný sequel Alenka v říši divů: Za zrcadlem, který navazuje na šest let starou Alenku v říši divů. Na postu režiséra došlo k výměně. Tim Burton pokračování sledoval z pozice výkonného producenta a režii měl tvůrce Muppetů James Bobin. Z originálního obsazení se vrací herci Johnny DeppMia WasikowskaAnne Hathaway a Helena Bonham Carter.

Přírůstky v obsazení jsou Sacha Baron Cohen, který bude představovat "Čas" a Rhys Ifans. Alice (Wasikowska) tentokrát bude zachraňovat Kloboučníka (Depp) z područí Času (Cohen). Premiéra Alenky v říši divů: Za zrcadlem je naplánována na 26. května 2016. Titulní skladbu "White Rabbit", která je originálně od psychedelické rockové kapely Jefferson Airplane, nazpívala pro tuto příležitost zpěvačka Pink

Trailer zhlédněte níže

Originální trailer k filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY