Trailer: Jonah Hill a Miles Teller prodávají zbraně ve War Dogs

Vydáno: 28.03.2016 10:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jonah Hill a Miles Teller se představují v traileru nové akční komedie režiséra "Pařeb" Todda Philipse War Dogs, kde ztvárňují dvojici dealerů zbraní ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi.
Miles Teller, Jonah Hill ve filmu  / War DogsVe filmu, který se původně měl jmenovat Arms and Dudes, natočeném podle skutečné události hrají Jonah Hill a Miles Teller dvojici dealerů se zbraněmi. Novou akční komedii War Dogs režíroval Todd Phillips. Hill a Teller si tu zahráli dvojici ambiciózních mladých mužů, kteří se stanou obchodníky se zbraněmi pro americkou vládu. Multimilionové kontrakty a život na vysoké noze vystřídá jejich pád. 

Pokud máte rádi filmy podobného ražení, jako byly například Pot a krev nebo Vlk z Wall Street, pak by War Dogs mohli být tím pravým pro vás. Na rozdíl od "Pařeb" je tento nový film jejich režiséra Todda Phillipse nejšílenější tím, že je zakotven v realitě. War Dogs, ve kterém dále hrají Bradley Cooper a Ana de Armas a jejichž plakát si vypůjčil inspiraci z klasické gangsterky Zjizvená tvář, má u nás premiéru 18. srpna 2016. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu War Dogs




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY