Trailer: Green Room - nejděsivější role Patricka Stewarta

Vydáno: 18.03.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Horor Green Room volně navazující na snímek Blue Ruin z roku 2013 se letos představuje v novém traileru, ukazujícím další skupinku nešťastníků, tentokrát mučenou Patrickem Stewartem.
Mark Webber, Imogen Poots, Anton Yelchin, Alia Shawkat ve filmu  / Green RoomPo dvou letech se vrací režisér americko-francouzského thrilleru Blue Ruin Jeremy Saulnier s volným pokračováním rozvíjejícím tuto sérii. Tentokrát však nepůjde o pomstu z vězení propuštěného bezdomovce, ale trochu větší akci, do které se omylem zaplete punková kapela. A to pouze protože viděli něco, co neměli. Zavřeni skupinou neo-nacistů vedoucích klub, v němž hráli, čekají, co s nimi bude a na hrůzné útoky nemusí čekat dlouho.

V hlavní roli snímku Green Room, který si již odbyl úspěšnou premiéru na torontském festivalu, se objeví Patrick Stewart, jehož role působí opravdu děsivě. A jeho oběti či kolegy si zahrají mladší kolegové - Anton YelchinImogen PootsAlia Shawkat či Mark Webber a jiní. V Americe film čeká premiéra již 29. dubna, v českých kinech zřejmě představen nebude.

Oficiální trailer filmu Green Room


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY