Druhý trailer Lovce představuje jeho Zimní válku

Vydáno: 13.02.2016 19:50 - | foto: facebook tvůrce

Prequelu k drsnější akční verzi Sněhurky z roku 2012 se dočkáme již letos na jaře, teď se ovšem na pokračování s podtitulem Zimní válka můžete podívat v dalším traileru.
Jak asi již většina z vás zaregistrovala, bude u nás mít tento rok 21. dubna premiéru Lovec: Zimní válka, ve kterém se dozvíme více o událostech předcházejícím prvnímu dílu z roku 2012, Sněhurka a lovec. Neuvidíme již tedy Sněhurku v podání Kristen Stewart, která během doby, v níž se film odehrává, byla malá či uvězněná ve věži. Více prostoru však dostane Hemsworthův lovec Eric, jak napovídá i název snímku. Vrací se ovšem i stará známá zlá královna Ravenna (Charlize Theron) a jako protivnice se jí nově postaví její vlastní sestra Freya (Emily Blunt). Rozhořčená vraždou svého dítěte proti Ravenně vybuduje armádu bojovníků, mezi nimiž je kromě Erica i dívka Sara (Jessica Chastain), pro kterou má určitou slabost.

Pokračování vypadu vskutku lákavě a zajímavě, ale bohužel převážně vizuální stránkou. Slibné efekty, povedené kostýmy, ale to samé nám již předvedl minulý díl, u kterého bohužel jinak trochu zaostával příběh. Ani ten tu dle mého nevypadá nijak výjimečně, ale rozhodně by mohl fungovat i o trošku lépe.

Oficiální trailer filmu Lovec: Zimní válka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY