Trailer: Miles Teller a Anna Kendrick shání práci v Get a Job

Vydáno: 04.02.2016 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Dlouho odkládané uvedení komedie Get a Job bylo od studia poměrně překvapivé vzhledem k hvězdnému obsazení, ovšem nyní se konečně rozhoupali a kromě data premiéry, je venku již i první trailer.
Jen když se podíváte na obsazení komedie Get a Job, která se natočila v roce 2012, asi těžko budete chápat, proč trvalo její vpuštění do kin Lionsgate čtyři roky. Je pravda, že v té době nebyli tito herci hvězdami takových rozměrů, ale jejich jména již byla v Hollywoodu poměrně zvučná. S jejich rostoucí popularitou naštěstí studio na film konečně vsadilo, a tak tato komedie v hlavní roli s duem Miles Teller (WhiplashFantastická čtyřka) a Anna Kendrick (Ladíme!Čarovný les) pro tento rok dostala "zelenou".

Premiéra je stanovena na 25. března, u nás zatím uvedení plánováno není, ale stále k tomu může dojít. Komedie Get a Job od režiséra Dylan Kidda zobrazuje mladé po dokončení vysoké školy, kteří mají velké obtíže shánět práci a zařadit se tak do života pracujících dospělých. A kupodivu vypadá dobře, rozhodně na velmi slušný průměr.

Sami můžete posoudit trailer níže, kde je k vidění například i Alison Brie či Bryan Cranston.

Oficiální trailer filmu Get a Job


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY