Padesát odstínů temnoty s herečkou Kim Basinger?

Vydáno: 29.01.2016 10:49 - | foto: facebook tvůrce

Natáčení druhého dílu Padesáti odstínů šedi se blíží. K filmu se již našel nový režisér i scenárista a nyní začíná studio s obsazováním nových postav.
Dakota Johnson, Jamie Dornan ve filmu Padesát odstínů šedi / Od premiéry Padesáti odstínů šedi již uplynul téměř rok a kromě boje o pozici režiséra se o sequelu příliš nemluvilo a celkově se kolem této frančízy rozhostilo naprosté ticho. To dnes však porušila zpráva o obsazení jedné z větších postav v druhém dílu, Padesáti odstinů temnoty. Jedná se o postavu Eleny Lincoln přezdívané paní Robinsonová, spolupracovnicí Christiana a jeho bývalou milenku, která ho jako pouhého teenagera přivedla k BSDM.

Hereckou volbou pro tuto roli by se měla stát Kim Basinger (9 a 1/2 týdneL.A. Confidential), která je sice nečekanou volbou, ale do role seuxálně dominantní drsné byznysmenky by se zajisté hodila. Po neshodách se spisovatelkou E.L. James a zklamání prvního dílu odešly od projektu scenáristka Kelly Marcel i režisérka Sam Taylor-Johnson. Kromě obsazení nových rolí jsou už naštěstí zaplněny i tyto pozice. O scénář se postaral manžel E.L. JamesNiall Leonard, a režírovat bude James Foley ze seriálu House of Cards.

Pokud patříte mezi fanoušky série a nemůžete se dočkat, můžete si již dnes zajít do kina na parodii Padesát odstínů černé, která měla premiéru včera.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY