Kdo je v užším výběru pro roli mladého Hana Sola?

Vydáno: 14.01.2016 09:12 - | foto: facebook tvůrce

Před nedávnem jste se v jednom z našich článků mohli dozvědět, že se hledá nový Han Solo. Už tehdy padla nějaká jména, ale dnes vám přinášíme seznam kandidátů, kteří se dostali skrze první rozřazování.
Logan Lerman, Alexandra Daddario ve filmu Percy Jackson: Moře nestvůr / Percy Jackson: Sea of MonstersRekordy trhající premiéra Star Wars: Síla se probouzí minulý prosinec nastartovala novou éru této slavné frančízy a vypadá to, že v nejbližších letech se nám dostane každý rok dalšího novéhu dílu. Od letošního 16. prosince nám režisér Gareth Edwards naservíruje Rogue One: A Star Wars Story s plně novým obsazením a v roce 2017, ovšem v květnu, se dočkáme již Star Wars: Episode VIII a pak už se o rok později dočkáme nového dobrodružství Hana Sola. Toho však neztvární s rolí všem spojený Harrison Ford, ale někdo nový.

Miles Teller ve filmu Projekt X / Project XKonečně se tedy rozjely naplno castingy, o čemž jsme vás již také informovali a dnes vám přinášíme užší seznam herců, kteří by si roli rádi zahráli. Ze známějších jmen se o Hanovu roli uchází například Miles Teller, který se letos neúspěšně snažil rozjet další frančízu Fantastická čtyřka či Ansel Elgort z adaptace Hvězdy nám nepřály. Vesmírné dobrodružství by rádi zažili i Dave Franco (Sousedi), Jack Reynor (Transformers: Zánik) a Scott Eastwood (Nejdelší jízda). Ostřílenějším úchazečem je pak například Logan Lerman a seznam pak uzavírá Emory Cohen z letošního kritiky vychvalovaného Brooklynu či Blake Jenner ze seriálu Glee.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY