První teaser: Fantastická zvířata a kde je najít

Vydáno: 15.12.2015 12:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok dorazí do kin očekávaný prequel série Harry Potter, který se po letech vrátí do kouzelnického světa. Studio Warner Bros. nyní skoro s ročním předstihem zveřejnilo první upoutávku.
Fantastická zvířata a kde je najít můžeme obviňovat ze snahy studia se napakovat na známé značce, snímek je nicméně ještě méně spjat se svou kmenovou sérií Harry Potter než například takový prequelový Hobit s Pánem prstenů. Příběh nebude ani tak moc prequelem, jakožto spin-offem kouzelnické série, protože se v něm setkáme s magizoologem Mlokem Scamanderem (Eddie Redmayne), který se vydá do Ameriky navštívit tamní školi čar a kouzel, a přitom mu nedopatřením z jeho kufru utečou nebezpečná kouzelná stvoření. Scénář celé plánované trilogie napsala samotná J. K. Rowling, která rozšířila svou útlou kouzelnickou příručku (z níž se cca o 80 let později na škole učí Harry Potter) do tří fantasy velkofilmů.

První teaser filmu Davida Yatese (Harry Potter 5-8) je ale spíše jen oznamovacího duchu, protože premiéra je naplánována až na listopad roku 2016. Pár záběrů na skvěle vybrané herce spolu s pozměněným "potterovským" hudebním motivem však fanouškům jistě vykouzlí úsměv na tváři.

Teaser zhlédněte níže.

Originální teaser filmu Fantastická zvířata a kde je najít


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY