První trailer na Captain America: Občanská válka je tady!

Vydáno: 25.11.2015 08:25 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

První upoutávka na očekávanou marvelovku Captain America: Občanská válka měla mít premiéru až se Star Wars, studio ji nicméně nečekaně odhalilo už teď. A samozřejmě láká na epickou podívanou.
Studio Marvel s velkým předstihem zveřejnilo první trailer na očekávanou komiksovku Captain America: Občanská válka, která bude završením trilogie o Captainu Americovi a zároveň dokončením zápletky Avengers: Age of Ultron, na jehož konci se představil nový tým Avengers a zároveň byly zažehnuty lehké spory mezi Stevem Rogersem a Tonym Starkem. Právě jejich konflikt je ústředním sporem nové marvelovky, v níž se dvě skupiny superhrdinů postaví proti sobě kvůli tzv. Zákonu o registraci, který nařizuje, aby se všichni lidé s nadpřirozenými schopnostmi podřídili vládě.

Snímek natočili stejně jako Captain America: Návrat prvního Avengera bratři Russoové, což jde automaticky při sledování traileru poznat, jelikož nese stejnou vizuální patinu. Realistický look a důraz na fyzickou akci je tak patrný, otázkou bude, jak se scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely vypořádají se scénářem, který zahrnuje spostu nových (v traileru zatím vidíme jen Black Panthera /Chadwick Boseman/, ale uvidíme třeba i Spider-Mana /Tom Holland/) i starých známých postav (Ant-Man, Vision).

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete tři nové plakáty. Snímek dorazí do kin 5. května 2016.

Originální trailer filmu Captain America: Občanská válka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • capitan amerika opčancka valka (pavel, 26.11.2015 09:36) Reagovat

    ja sem zvedavi jaki film pude a termin do kin presne

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY