The Boss: zazobaná Melissa McCarthy v prvním traileru

Vydáno: 21.11.2015 12:01 - | foto: facebook tvůrce

Melissa McCarthy už za sebou má notnou dávku různorodých rolí. Byla družičkou, špionkou, milující matkou, policistkou, zločincem i ztracenou existencí. Nyní ji můžete vidět v roli nejbohatší a nejmocnější ženy Ameriky.
Kristen Bell, Melissa McCarthy ve filmu  / The BossPoprvé spolu manželský pár herců Ben Falcone a Melissa McCarthy vyprodukoval film minulý rok. Byla jím Tammy, kterou proklínali jak ti, kteří komediální způsob herectví Melissy nemusí, tak její fanoušci. Falcone film zrežíroval a na scénáři se podílel se svou ženou, po neúspěchu zkusí štěstí znovu v roce 2016 s komedií The Boss. Do této role se oscarová nominantka proměnila v nejmocnější ženu Ameriky, v jejíž firmě se točí obrovské peníze. Ta je však zatčena za daňový únik a po návratu z vězení je nucena začít znovu od nuly. Rozhodne se pro prodej sušenek malými holčičkami, malý byznys, který by se brzy měl přěměnit do stroje na bankovky.

The Boss vypadá vtipně, ale otázkou zůstává, zda nebyly všechny vtipy vyplácány už v traileru a také můžeme doufat, že samotný příběh nebude jako u Tammy hraničit s trapností a nezajímavostí. Melisse tu jako herečtí kolegové kromě manžela napomáhají i Kristen Bell či Peter Dinklage z Hry o trůny, ale uvidíme i Kathy Bates nebo Kristen Schaal. Tvůrčí duo se snad ze svých chyb ponaučilo a naservíruje nám od 2. června v kinech lepší podívanou.

Oficiální trailer filmu The Boss


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY