První trailer: Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Vydáno: 05.11.2015 16:50 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok v květnu dorazí do kin pokračování miliardového disneyovského hitu Alenka v říši divů. V sequelu, který již netočí Tim Burton, budou titulní hrdinka a Kloboučník cestovat v čase.
Studio Walt Disney si pojišťuje svůj miliardový hit brzkým zveřejněním traileru, který láká na premiéru, jež se odehraje až příští rok 26. května. Sequel s názvem Alenka v říši divů: Za zrcadlem sice již netočí Tim Burton (ten tentokrát zaujal místo producenta), upoutávka však vypadá nerozeznatelně od toho, s čím tvůrce před pěti lety přišel. Režie filmu, který pojednává o Alence cestující zpátky v čase, aby zachránila Kloboučníka, se tentokrát ujal režisér Mupetů James Bobin, což by mohlo, ale nemusí přinést kýženou kreativní změnu.

V hlavních rolích se vrací Mia WasikowskaJohnny DeppAnne Hathaway a Helena Bonham Carter, k nimž se připojí nováčci Sacha Baron Cohen v roli záporáka Času a Rhys Ifans jako Kloboučníkův otec. Otázkou také je, zda vizuálně neodlišný film od prvního dílu, bude diváky po šesti letech ještě zajímat.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY