Kristen Stewart a Chloë Sevigny budou vraždit

Vydáno: 30.10.2015 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Herečky Kristen Stewart a Chloë Sevigny míří společně k projektu jedné z nejmystičtějších vražd, kterou Ameriku zažila a kolem níž se i po více jak sto letech hemží teorií toho, co se vlastně mohlo stát.
Rhys Ifans, Chloë Sevigny ve filmu Mr. Nice / Mr. NicePříběh Lizzie Borden, ženy, která brutálně zavraždila svého otce a svou nevlastní matku v roce 1892 a byla za nejasných okolností stejně osvobozena soudem, už získal pár televizních adaptací. Nyní ale míří na velké plátno. Pro české uši se bude jednat o neznámé jméno, ovšem v Americe jde o jeden z nejznámějších kriminálních připadů, který po více jak sto let zůstává opředen mnoha tajemstvími a nejasnostmi. Nejen kvůli brutální vraždě rodičů, ale hlavně díky pozdějšímu osvobození Lizzie Borden, přestože o vraždách svědčila služka Bridget Sullivan. Celý případ, který již zřejmě nikdy nerozluštíme, je opředen různými záhadami a podobně jako například případ Jacka Rozparovače či Černé Dahlily stále budí zájem čtenářů.

Režisér Pieter Van Hees se tedy znovu pokusí převyprávět tuto prapodivnou událost. Po ruce mu budou schopné herečky Kristen Stewart (StmíváníCamp X-Ray) a Chloë Sevigny (American Horror Story). Stewart bude hrát zmíněnou služku Bridget Sullivan, která podle mnoha teorií byla zapletena do vražd jako spolupachatelka po boku Lizzie Borden. Tu v chystané adaptaci zahraje Sevigny. Pro jakou z mnoha za léta se vytvořených teorií se tvůrci rozhodnou, zatím nevíme, rozhodně však jde o zajímavě vypadající počin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY