Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: Terminátor bez kalhot a Mimoni na šibenici

BD a DVD tipy: Terminátor bez kalhot a Mimoni na šibenici

Vydáno: 04.11.2015 17:45 v sekci Radar | BD a DVD tipy - | foto: facebook tvůrce

Dlouho očekávané tituly se na nosiče pro domácí kino dostávají až v druhé polovině listopadu. Do té doby si budete muset vystačit s nepovedeným rodinným filmem (Mimoni) a hororem (Šibenice) plus příjemným překvapením (Bez kalhot XXL).

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Mimoni (Bontonfilm)
BD obal filmu Mimoni / Zlo. Esenciální zlo. Mimoni po něm pátraji po staletích, aby mu sloužili. Nalezli ho ve filmu, který je spin-off prequelem k Já, padouch. Označení "esenciální zlo" není jenom cílem žlutých milovníků banánů, jejichž hatmatilka je kombinací angličtiny, francouzštiny, španělštiny a italštiny. Je zaroveň hodnocením výsledného díla, které zvolilo ten nejhorší možný přístup. Namísto zachování původní poetiky, dané skečovitostí a nemluvností, se tvůrci snaži provázat sérii epizodek do soudržného, příčinně rozvíjeného celku se zápletkou s předvídatelným vývojovým vzorcem, což se jim katastrofálním způsobem nedaří. A pak je zde problém v zacílení na publikum. Na jednu stranu se valná většina gagů sestává z humoru pro nejmenší, na druhou se urážlivým způsobem kumulují nejhorší možné genderové, rasové, etnické aj. stereotypy, které mají být pouze pro pobavení a nijak nápaditě se s nimi nepracuje. Mimoni jsou nejenom nepovedeným prequelovým spin-offem, ale i ofenzivně blbým dílem. 
 
Bonusy (2D BD): Kolem světa - interaktivní mapa. Co se skrývá za brýlemi. Příběh Mimoňů. Rolničky ve stylu Mimoňů.
Obraz (2D BD): 16:9 / Full HD / 1.85:1.
Zvuk (2D BD): Dolby Atmos 7.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, slovensky, bulharsky, dánsky, finsky, norsky, portugalsky, slovinsky, švédsky. 
Titulky (2D BD): české, anglické (pro neslyšící), bulharské, dánské, fi nské, norské, portugalské, slovinské, švédské.

Bonusy (3D BD): -.
Obraz (3D BD): 16:9 / Full HD / 1.85:1 (3D)..
Zvuk (3D BD): Dolby Atmos anglicky; Dolby Digital 5.1 česky, portugalsky, španělsky, korejsky, čínsky, thajsky; Dolby Digital 5.1 polsky (voice-over). 
Titulky (3D BD): české, anglické (pro neslyšící), portugalské, španělské, čínské, korejské, polské, thajské.

Bonusy (DVD): Rolničky ve stylu Mimoňů.
Obraz (DVD): 16:9 / 1.85:1.
Zvuk (DVD): Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky, hebrejsky.
Titulky (DVD): české, anglické pro neslyšící, hebrejské.

Doporučená cena: 299 Kč (2x BD - 2D a 3D). V obchodech od 4. listopadu 2015.

BD upoutávka na film Mimoni (2015)

Koupit na Bontonland.cz


Šibenice (Magic Box)
BD obal filmu Šibenice / The GallowsKoncept found footage je založen na tom, že prezentovaný materiál tvářící se jako záznam je co nejvíc autentický a vnitřně logický. Šibenice selhává v tom, že ani jedno pro ni neplatí, protože ve vyprávění zcela nahodile se vynořující motiv vyšetřování nakonec nevede vůbec k ničemu a je korunován sice efektivním, ale naprosto nesmyslným epilogem. Namísto uvěřitelných, sympatických postav, jimž by publikum fandilo, jsou představeny sebestřední jedinci, jimž člověk smrt přeje. Alespoň při nejlepším, protože ani na malé ploše jedné školy není svět dostatečně zadefinován, aby působil jakkoliv reálně (noční strážní?, reakce na požární hlásič?, otevřené dveře, o nichž všichni ví a nikdo s tím nedělá? ad.). Nízkorozpočtový horor, stavící výhradně na lekačkách namísto budování atmosféry, se na modrém disku vedle bohaté bonusové výbavy (vévodí jí původní sestřih!) dočkal i zvukového mixu v Dolby Atmos mixu. Inu, američtí středoškoláci mají velmi dobře vybavené kamery a mobilní telefony. 

Bonusy (2D BD): Šibenice - původní sestřih (80:50 min.). Featuretty: Přežiti (17:16 min.), Charlie: Každá škola má svého ducha (9:40 min.). Vystřižené scény: C´est Fini!! (0:15 min.); Ryan na jevišti (0:41 min.); David (0:55 min.); Oběšenec udělá to stejné Mary (0:36 min.), Rodiče nerdů (0:43 min.), Rebélie proti učitelům (0:36 min.), Opouštění Cassidyho (2:03 min.), Scéna v šatníku (0:32 min.), Ryanovo tělo - alternativní verze (1:21 min.), Ne, mami, policisté uvnitř - alternativní konec (3:38 min.), Tam našli tělo? - z původní verze (1:30 min.). Nepovedené scény (7:39 min.). Upoutávky: koncept (2:03 - rozlišení 420p), původní verze (2:45 min.), upoutávka (3 min.). 
Obraz (BD): 16:9 / Full HD / 1.78:1.
Zvuk (BD): Dolby Atmos 7.1.4 anglicky; Dolby Digital 5.1 česky, hindsky, maďarsky, rusky, thajsky; Dolby Digital 5.1 polsky (voice-over); Dolby 2.0 turecky. 
Titulky (BD): české, anglické pro neslyšící, arabské, čínské zjednodušené, čínské, dánské, finské, islandské, kantonské, korejské, maďarské, norské, polské, portugalské (Evropa), rumunské, ruské, švédské, thajské, turecké.

Bonusy (DVD): Krátký film, vynechané scény a další!.
Obraz (DVD): 16:9 / 1.78:1.
Zvuk (DVD): Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky. 
Titulky (DVD): české, anglické pro neslyšící, arabské, dánské, finské, islandské, maďarské, norské, portugalské (Evropa), rumunské, švédské.

Doporučená cena: 299 Kč (DVD), 499 Kč (BD). V obchodech od 11. listopadu 2015.

Promo featurette Režisérův příběh k filmu Šibenice (2015)

Koupit na Bontonland.cz


Bez kalhot XXL (Magic Box)
BD obal filmu Bez kalhot XXL / Magic Mike XXLNázev pokračování Bez kalhot přidáním "XXL" jakoby naznačoval, že dvojka bude obyčejným penězolapem, který oproti významově ambiciózní jedničce přišel o mozek a láká pouze na vypracované tělo. Spolu se změnou na režisérském postu, kdy nezávislého Stevena Soderbergha nahradil Gregory Jacobs, byly důvody k obavám. Jaké to překvapeni, že Bez kalhot XXL je nikoliv hloupým pohledem na rozmanitost ženských tužeb a zabavnou podívanou utahující si z týmových vyprávění o posledním vystoupení a shledáních po letech na cestě k cíli. "Bonusem" je Soderberghova digitální kamera, která velmi nápaditě řeší mnohé sekvence, v nichž je radost sledovat volby ohledně způsobu svicení a rozmístění postav v předkamerovém prostoru.
 
Bonusy (2D BD): Featuretty: Pohyby Magického Mikea (8 min.), Magický Mike XXL v Georgii (2 min.). Prodloužené záběry: Malikovo číslo (4 min.).
Obraz (2D BD): 16:9 / Full HD / 2.39:1.
Zvuk (2D BD): DTS-HD Master 5.1 anglicky; Dolby Digital 5.1 česky, maďarsky, rusky, thajsky; Dolby Digital 5.1 polsky (voice-over); Dolby 2.0 turecky. 
Titulky (2D BD): české, anglické pro neslyšící, arabské, bulharské, čínské zjednodušené, čínské, estonské, hebrejské, chorvatské, indonéské, kantonské, korejské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské (Evropa), rumunské, ruské, slovinské, thajské, turecké.

Bonusy (DVD):  Dokument: Magický Mike XXL v Georgii (2 min.).
Obraz (DVD): 16:9 / 2.39:1.
Zvuk (DVD): Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, rusky, ukrajinsky.
Titulky (DVD): české, anglické pro neslyšící, estonské, litevské, lotyšské, portugalské (Evropa), ukrajinské.

Doporučená cena: 399 Kč (DVD), 599 Kč (BD). V obchodech od 18. listopadu 2015.

Featurette Georgia z BD filmu Bez kalhot XXL (2015)


Koupit na Bontonland.cz


Terminátor Genisys (Magic Box)
BD obal filmu Terminátor Genisys / Terminator GenisysPoslední příspěvek do terminátoří série provázela nešťastná kampaň, která vyzrazovala až příliš (včetně zvratů ve vyprávění), a pochvalné vyjádření samotného Jamese Camerona, které naopak navýšilo očekávání. Mnozí byli zklamáni, protože doufali na základě kampaně (on se vrátil do své ikonické role!, otec franšízy nový díl posvětil!), že půjde o podívanou uctivou k předchozím dilům. Namísto opakování téhož, kdy by se naplňoval stejný vzorec, ale ozvláštněný posílením humoru (trojka) anebo naopak pochmurnosti (čtverka), se Genisys vydává vlastní cestou. Přepisuje viděné, pohrává si s fikčním světem a jeho jednotlivými "realitami", do nového kontextu staví známé věci. Někteří tento přístup nenesli s libostí, ať již se jim nezamlouval sám o sobě v samotném základu, nebo provedení, kdy noví herci nejsou ani zdaleka tak zajímaví jako ti původní (o jejich dvourozměrných postavách nepíšíc) a akce je generická. Jiní naopak ustřední ozvláštnění uvítali, protože paradoxy vzniklé při cestování v čase v Genisys se sice zacyklily, ale série se teď může vydat, kam chce.

P.S. Distributor se rozhodl k poněkud razantnimu a - neklame-li mě paměť - bezprecedentnímu kroku, když bonusový disk umistil pouze do předražených steelbookových a sběratelských verzí. Terminátoří palec dolů za takový postup. 

Bonusy (2D BD):
 
1. disk: Featuretty: Rodinná dynamika (15:50 min.), Infiltrace a terminace (25:27 min.), Novinky: Terminátor a videoefekty (15:05 min.). 
2. disk: Film o filmu Reset budoucnosti: konstrukce (98:38 min.): Změna přístupu (15:21 min.), Starý. Ne zastaralý (16:36 min.), Tatická výstroj (11:41 min.), Válka minulá a budoucí (15:58 min.), Manipulace (29:58 min.), Vyhnanství času (10:14 min.). Pohled z několika úhlů (9:57 min.) - Souboj na mostě: Úhel 1 - Previzualizace (3:18 min.), Uhel 2 - Na scéně (3:20), Úhel 3 - Previzualizace vs. výsledný film (3:19). 
Obraz (2D BD): 16:9 / Full HD / 2.39:1.
Zvuk (2D BD): Dolby Atmos 7.1.4 anglicky; Dolby Digital 5.1 česky, maďarsky, polsky, rusky, thajsky, turecky.
Titulky (2D BD): české, anglické, arabské, estonské, hebrejské, hindské, islandské, kantonské, litevské, lotyšské, maďarské, malajsijské, mandarínské (Tchaj-wan), polské, portugalské (Evropa), rumunské, ruské, řecké, slovenské, thajské, turecké, ukrajinské
Titulky (bonusového disku - pouze u steelbookových verzí): české, slovenské, anglické, arabské, malajsijské, kantonské, mandarínské, mandarínsky (Tchaj-wan), dánské, holandské, estonské, finské, francouzské (Paříž), německé, řecké, hebrejské, hindské, maďarské, islandské, italské, japonské, lotyšské, norské, polské, portugalské (Evropa), rumunské, ruské, španělské (Kastilie), švédské, thajské, turecké, ukrajinské.. 

Bonusy (3D BD): -.
Obraz (3D BD): 16:9 / Full HD / 2.39:1 (3D).
Zvuk (3D BD): Dolby Atmos 7.1.4 anglicky; Dolby Digital 5.1 česky, maďarsky, polsky, rusky, thajsky, turecky.
Titulky (3D BD): česke.

Bonusy (DVD): Rodinna dynamika (15:50 min.).
Obraz (DVD): 16:9 / 2.39:1.
Zvuk (DVD): Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, polsky.
Titulky (DVD): české, anglické, arabské, estonské, hebrejské, islandské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské (Evropa), rumunské, řecké, slovenské.

Pozn.: bonusový materiál (na BD na obou discích) obsahuje volitelné české titulky. 

Doporučená cena: 399 Kč (DVD), 599 Kč (2D BD - amaray); 699 Kč (3D BD - amaray); 799 Kč (3x BD ve steelbooku - 2D a 3D + bonusový disk), 899 Kč (2D, 3D + bonusový disk, steelbook s embossem, obal s povrchovou úpravou, lentikulární magnet s 3D efektem, 32str. PhotoBook, sběratelské karty postav, plakátová karta s 3D úpravou, holografická samolepka, číslovaná karta); 1799 Kč (BD - 3D, 2D a bonusový disk, steelbook, sběratelské balení s hlavou Terminátora); 2229 Kč (BD - 3D a 2D, bonusový disk, steelbook s embossem, obal s povrchovou úpravou, lentikulární magner s 3D efektem, plakátová pohlednice, art karty, plakátová karta s 3D povrchovou úpravou, sběratelská číslovaná karta a číslovaná holografická samolepka + sběratelská mince).

Úryvek z BD featurettu Arnold vs. Arnold k filmu Terminator Genisys (2015)
 

Koupit na Bontonland.cz

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Vizuálně úchvatný a propracovaný animák Mezi živly shazuje až příliš jednoduchý příběh (17.09.2023 10:30 v Recenze)
- TV recenze: Arnold Schwarzenegger je zpátky v seriálu FUBAR (05.06.2023 12:30 v Recenze)
- Téma: 10+1 zahraničních vánočních klasik, které musíte do Vánoc vidět (04.12.2022 12:30 v Články | Publicistika)
- Box Office: Mimoni slavili rekordní tržby (04.07.2022 07:30 v Komentáře | Box office)
- Channing Tatum se vrátí Bez kalhot (30.11.2021 09:43 v Novinky | Zprávy)
- Animovaný Super Mario má hvězdné obsazení (24.09.2021 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Všechny filmy Arnolda Schwarzeneggera od nejhoršího po nejlepší (01.08.2020 10:30 v Články | Publicistika)
- Top 10: komerčně nejúspěšnější filmy 2010-2019 (15.02.2020 11:30 v Články | Publicistika)
- Mimoni: Padouch přichází v prvním traileru (05.02.2020 17:39 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Mimoni a Pennywise obhlíží horizont události (10.01.2020 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Padouch Jánošík bojuje s Annabelle do posledního dechu (20.12.2019 07:30 v Radar | TV tipy)
- Box office: nový Terminátor zklamal (04.11.2019 07:30 v Komentáře | Box office)
- Téma: Série Terminátor od nejhoršího k nejlepšímu (02.11.2019 11:00 v Články | Publicistika)
- Téma: top 40: hrdinové akčních filmů část 2. (02.12.2018 12:00 v Články | Publicistika)
- Box Office: Grinch si urval prvenství (12.11.2018 07:30 v Komentáře | Box office)
- Shrek se dočká rebootu od producenta Mimoňů (07.11.2018 08:39 v Novinky | Zprávy)
- Linda Hamilton se vrací do nového Terminátora (20.09.2017 10:58 v Novinky | Zprávy)
- Box Office: Já, padouch 3 bez konkurence (03.07.2017 07:30 v Komentáře | Box office)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu