Power Rangers skládají dohromady nový tým

Vydáno: 04.10.2015 07:00 - | foto: Buena Vista Television

Chystá se reboot pro další tým superhrdinů. Kdo z herců by se rád viděl v nových Power Rangers, kteří do kin zamíří za dva roky?
Fotografie z filmu Insidious 3: Počátek / Insidious: Chapter 3Letos se nepříliš úspěšného rebootu dostalo například Fantastické čtyřce, Lionsgate však pro rok 2017 skládá nový tým superhrdinů také, konkrétně tým Power Rangers. V lednu 2017 tak znovu uvidíme skupinu středoškolských studentů, kteří se svými schopnostmi rozhodnou zachránit svět. K režii byl přizván Dean Israelite z Projektu minulost a na scénáři pro něj pracují tvůrci X-Men: První třída. Projekt se však již posunul do fáze obsazování a na internet se dostal seznam herců usilujících o roli.

Zacka (černý Ranger) by si rádi zahráli Daniel Zovatto z letošního hororového překvapení jménem Neutečeš, hvězda několika seriálů Disney ChannelRoss ButlerBrian 'Sene' Marc. Součástí týmu jako jedna z představitelek něžného pohlaví je Kimberley (růžový Ranger). K této roli máme uchazečky dvě - Marťanovu Naomi Scott a Stephaniei Scott (Insidious 3: Počátek). V posledním kole castingu pro roli Jasona (modrý Ranger) pak stále jsou nepříliš známí herci - Austin ButlerK.J. Apa a Mitchell Hope. Obsazují se i role modrého a žlutého Rangera, Billyho a Trini. O tom, kdo by je mohl ztvárnit, ale zatím nevíme nic.

Přestože se nejedná o nejznámější jména, alespoň někoho z herců určitě znáte. Koho byste tedy nejradši viděli v novém týmu Power Rangers?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY