Macháček a Dyk lákají na nový film rapovou parodií

Vydáno: 24.09.2015 17:00 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Už příští týden má premiéru český snímek s názvem Wilsonov. Kapela MIG 21 k této příležitosti natočila nový videoklip a ke spolupráci přizvala Vojtěcha Dyka, který spolu s frontmanem skupiny Jiřím Macháčkem ztvárňuje v komedii hlavní role.
Režisér Tomáš Mašín zaujal odbornou veřejnost svým debutem 3 sezóny v pekle z roku 2009. Film tehdy obdržel jedenáct nominací na Českého lva a tři sošky získal (pro Kryštofa Hádka v hlavní roli, za nejlepší kameru a zvuk). Nyní Mašín přichází s kriminální komedií odehrávající se krátce po první světové válce. Ve středoevropském městě pojmenovaném Wilsonov po americkém prezidentovi řádí vrah. Místní bezradné policii přijíždí na pomoc Aaron Food z FBI (Jiří Macháček), který bude spolupracovat s mladým strážníkem Josefem Eisnerem (Vojtěch Dyk). Usvědčí společnými silami tajemného zabijáka?

Macháček je známý také jako vedoucí člen oblíbené kapely MIG 21, ke svému novému snímku tedy natočil klip Ako F.B.I. S Dykem ve videu poměrně zdařile parodují slovenské rapové nahrávky, jak se můžete sami přesvědčit níže. Wilsonov se v českých kinech objeví 1. října.

Videoklip Ako F.B.I.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY