Obsazení nové řady Twin Peaks doplní Amanda Seyfried

Vydáno: 23.09.2015 16:00 - Jan Varga | foto: Warner Bros Pictures

Natáčení nových dílů populárního seriálu Twin Peaks je v plném proudu. Spekulace o tom, zda nepůjde jen o nostalgické ohlížení s původním obsazením, nyní vyvrací fakt, že jednu z nových postav ztvární Amanda Seyfried.
Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn ve filmu Městečko Twin Peaks / Twin PeaksIdentitu její role se přitom tvůrci snaží zatím úspěšně tajit. Nicméně na diskuzních fórech a mezi fanoušky se šušká, že by mohlo jít o dceru agenta Dalea Coopera a Annie Blackburn. Pravdu odhalíme nejpozději příští rok, kdy bude seriál vpuštěn do televize na pětadvacáté výročí vysílání první řady. Původně se mluvilo jen o devíti nových dílech, ale z nejnovějších informací je patrné, že jich bude o dost víc, možná že osmnáct.

Autory scénáře třetí série jsou David Lynch a Mark Frost, přičemž Lynch bude seriál opět režírovat. Hudbu pro něj bude znovu skládat Angelo Badalamenti. Z herců se vrátí ke svým postavám mimo jiné Kyle MacLachlan, Ray Wise, Sheryl Lee a Sherilyn Fenn.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Takže Lynch nakonec bude režírovat? Před něja... (Kóča, 27.09.2015 11:55) Reagovat

    Takže Lynch nakonec bude režírovat? Před nějakou dobou jsem totiž četla zprávy o tom, že se neshodl na vývoji seriálu a režii odmítl... No, tohle je ale mnohem pozitivnější zpráva, tak budu s radostí věřit raději jí ;-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY