Woody Harrelson vstoupí do Války o Planetu opic

Vydáno: 16.09.2015 09:30 - Martin Bubrín | foto: collider.com

Pokračování vyhroceného konfliktu z Úsvitu Planety opic dorazí do kin za dva roky a právě obsadilo klíčového představitele "lidské" role - Woody Harrelson ztvární úhlavního protivníka Caesara.
Fotografie z filmu Úsvit planety opic / Dawn of the Planet of the ApesMezi filmy Úsvit planety opic a War of the Planet of the Apes sice z hlediska premiéry uběhnou tři roky, ve fikčním světě by však mělo jít o pouhé okamžiky. Završení rebootované trilogie Planety opic má totiž být válečným filmem, který zachytí přímý konflikt mezi lidmi a opicemi, a naváže na otevřený konec posledního dílu, kdy k Caesarovi a ostatním na lodích připlouvá armáda. Jejího velitele se jménem Colonel by si právě měl zahrát Woody Harrelson, herec z poslední doby známý například ze série Hunger Games nebo první série seriálu HBO Temný případ.

Další příběhové detaily jsou zatím drženy pod pokličkou, k třetímu dílu se však vrací režisér Matt Reeves i scenárista Mark Bomback, kteří v několika rozhovorech zmínili, že by se z Caesara měla stát postava podobná Mojžíšovi, co se týče světa opic. Nevrátí se však zřejmě celé lidské obsazení předchozího filmu, čili můžeme v následujících měsících čekat jistě další zprávy.

Válka o Planetu opic vypukne 13. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY