Vincent Cassel si zahraje v novém Bourneovi

Vydáno: 02.09.2015 14:13 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Natáčení dalšího dobrodružství „agenta bez minulosti“ Jasona Bournea začne každým dnem. K již ohlášeným hercům se nyní připojuje také Francouz Vincent Cassel.
Fotografie z filmu Bourneovo ultimátum / The Bourne UltimatumOd chvíle, kdy tajný agent trpící amnézií zmizel v závěru Bourneova ultimáta, uběhlo už osm let. Matt Damon se nyní vrací k nejúspěšnější roli své kariéry a s režisérem Paulem Greengrassem připravuje čtvrtý (pátý, pokud počítáte Bourneův odkaz s Jeremym Rennerem) snímek akční série. O ději filmu zatím nemáme bližší informace, sám Damon ale nedávno prozradil, že příběh se bude odehrávat v době po světové finanční krizi. Hlavního záporáka usilujícího o Bourneův život ztvární osmačtyřicetiletý Vincent Cassel (letos jste ho mohli vidět například v dramatu Partisan) a vystřídá tak Clivea Owena nebo Karla Urbana.

Další Bourne se bude natáčet mimo jiné v Řecku nebo v Las Vegas. Roli bývalé agentky CIA Nicky Parsons si zopakuje Julia Stiles, dále se můžeme těšit na Aliciu Vikander a Tommyho Lee Jonese. Snímek dorazí do kin 29. července příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY