TOP 20 ČR: Pixely vyzrály i na slovenského Rytmuse

Vydáno: 25.08.2015 08:18 - | foto: facebook tvůrce

Z novinek si tento týden nejlépe vedl slovenský dokument RYTMUS sídliskový sen, ovšem i ten byl na americké Pixely o pár stotisícovek krátký. Třetí příčku si stále udrželo V hlavě od Pixaru.
Fotografie z filmu Pixely / PixelsPixely si i druhý týden udržely zlato. Katastrofický útok mimozemšťanů, kteří na Zemi vypustili smršť arkádových her, diváky přes průměrnou zábavu stále táhl nejvíce a vydělal si skoro dva a půl milionu korun. Fanoušci i odpůrci slovenského rapera Rytmuse se pak přišli z různých důvodů podívat na dokument o jeho životě nazvaný RYTMUS sídliskový sen, ten skončil za Pixely druhý jen těsně. Trojku si pak uhájilo s propadem o jedno místo animované V hlavě z dílen Pixaru, které se po více jak měsíci drží vpředu žebříčku.

Agentská novinka Krycí jméno U.N.C.L.E. navazující na stejnojmenný seriál nedostála očekávání a dostala se u nás pouze na příčku bramborovou, z té vyšoupla spin-off o Mimoních, malých žlutých pomocnících zloducha Grua z filmu Já, padouchMimoní pak byli posledními, kdo překonal milionovou hranici, přes tu se totiž nedostal ani Tom Cruise s Rebeccou Ferguson v pokračování Mission: Impossible s podtitulem Národ grázlů. Velký sešup od bronzu k sedmičce prožil nepovedený reboot Fantastická čtyřka, ale stále si vedl lépe než nový thriller Dárek s Jasonem Batemanem. Devítka patřila koprodukčnímu animáku Německa, Irska, Lucemburska a Belgie s názvem Uuups! Noe zdrhnul..., který si vedl solidně navzdory špatným ohlasům. První polovinu pak uzavřela tuzemská Domácí péče.

Fotografie z filmu Ant-Man / Ant-ManNávštěvnost už ovšem na top desítku nestačila thrilleru Nesmrtelný ani dokumentu Amy o zesnulé zpěvačce. Podobně si vedla i přisprostlá komedie Setha MacFarlanea Méďa 2, následovaná animovaným příběhem panenek Barbie nazvaným Rock’n Royals. Ze sedmého místa zamířil až k patnáctce nejmenší super hrdina Ant-Man. Na chvostu žebříčku se podařilo udržet Allenovu Iracionálnímu mužiJurskému světu a Vykolejené komičce Amy Schumer. Předposlední byli striptéři Bez kalhot XXL a dno žebříčku poznala nová francouzská komedie Pařížská blbka.

1. Pixely - 2,4 mil.
2. RYTMUS sídliskový sen - 2,2 mil. (novinka)
3. V hlavě - 1,6 mil.
4. Krycí jméno U.N.C.L.E. - 1,4 mil. (novinka)
5. Mimoni - 1,3 mil.
6. Mission: Impossible - Národ grázlů - 863 tis.
7. Fantastická čtyřka - 629 tis.
8. Dárek - 569 tis. (novinka)
9. Uuups! Noe zdrhnul... - 326 tis.
10. Domácí péče - 281 tis.

11. Nesmrtelný - 277 tis.
12. Amy - 272 tis.
13. Méďa 2 - 258 tis.
14. Barbie Rock’n Royals - 220 tis.
15. Ant-Man - 211 tis.
16. Iracionální muž - 197 tis.
17. Jurský svět - 185 tis.
18. Vykolejená - 169 tis.
19. Bez kalhot XXL - 169 tis.
20. Pařížská blbka - 144 tis. (novinka)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY