Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 34. týden

Kinopremiéry: Špioni a Rytmus dostávají dárek

Vydáno: 19.08.2015 07:00 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Z kvinteta aktuálních premiér se nejzajímavěji jeví špionská retro komedie Guye Ritchieho, žánrovým překvapením prý je také režijní debut Joela Edgertona Dárek. Hiphopová komunita zase určitě zavítá na dokument o Rytmusovi.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Krycí jméno U.N.C.L.E. (The Man from U.N.C.L.E.) (Freeman Ent.)

Plakát filmu Krycí jméno U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E.Špionská akční retro komedie bude spoléhat především na atmosféru, kostýmy a výpravu. Jméno režiséra Guye Ritchieho je v současnosti zárukou kvality, o čemž svědčí i první hodnocení, která jsou vesměs pozitivní a hovoří o velice slušné oddechové žánrovce, která pobaví. Jelikož původní seriál, z něhož film vychází, zná u nás jen málokdo, srovnávat se příliš nebude, což je možná škoda. V hlavních rolích se objeví Henry Cavill a Armie Hammer, jimž dělají společnost třeba Alicia Vikander, Hugh Grant nebo Jared Harris. I přes nepřesvědčivé zámořské komerční výsledky jde o jasnou premiéru týdne.

Synopse: V první polovině šedesátých let musí agent CIA Solo (Henry Cavill) a jeho kolega z KGB Kuryakin (Armie Hammer) odložit dlouholeté nepřátelství a začít spolupracovat na společném útoku překazit plány mezinárodní organizace, která chce pomocí jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil na světě.Jediné, o co se mohou opřít, je vodítko v podobě zmizelé dcery německého vědce, která je klíčem k proniknutí do záhadné organizace.

Zajímavost: Původně měl hlavní roli hrát George Clooney, kvůli zdravotním problémům se jí ale zřekl.

Český trailer filmu Krycí jméno U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E.
Dárek (The Gift) (CinemArt)

Český plakát filmu Dárek / The GiftKomorní mysteriózní thriller je zajímavý především čtyřmi věcmi, za prvé jde o režijní debut Joela Edgertona, jenž si zahrál i jednu z hlavních rolí, za druhé si zde snad první vážnější úlohu zahrál jinak komik Jason Bateman, za třetí je snímek kriticky velmi vřele přijímán a hovoří se o nejlepším hereckém režijním debutu posledních let a za čtvrté si hodně dobře vede i u diváků, když vydělává slušné peníze. V tomto případě se velice pravděpodobně sešly všechny okolnosti, které jsou potřeba k solidní žánrovce, na níž si moc lidí stěžovat nebude. Nejspíš palec nahoru.

Synopse: Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život jde přesně podle plánu. To až do chvíle, kdy se seznámí se Simonovým dávným známým ze střední školy Gordem (Joel Edgerton). Od té doby se totiž začne všechno vymykat kontrole, Gordonovo chování oba manžele děsí, navíc se začínají objevovat dárky, které odhalují podivná tajemství z minulosti. Robyn se tak dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety a není jí to úplně příjemné.

Zajímavost: Jedná se o první film produkční společnosti STX Entertainment.

Český trailer filmu Dárek / The Gift
Pařížská blbka (Connasse, princesse des coeurs) (Indigo Films)

Plakát filmu Pařížská blbka / Connasse, princesse des coeursFrancouzská komedie zaujme kromě atraktivního českého názvu i zajímavou synopsí, která slibuje mnohé. Jaká ale bude realita, se těžko odhaduje, neboť i ten zkušenější divák nemá moc vodítek, kterých se držet. Režijní a scenáristickou dvojici Eloïse Lang a Noémie Saglio prakticky nikdo nezná, ani v hlavní roli se neobjeví žádná známá tvář a nějakých relevantních hodnocení je naprosté minimum. V tomto případě se tedy budete muset řídit svým vlastním vkusem a spoléhat na to, že humor bude na obstojné úrovni a splní svůj účel.

Synopse: Třicetiletá Camilla (Camille Cottin), od narození "blbka", je vyhozena z dalšího zaměstnání, takže se rozhodne skoncovat s obyčejným životem. A jelikož si zaslouží mnohem víc než ostatní, je jediná možnost stát se šlechtičnou. Aby tedy mohla trávit čas se slavnými osobnostmi, opouští Francii a odlétá do Velké Británie. Právě tam se totiž nachází poslední svobodný princ, který nemá žádnou vadu - princ Harry. Brány Buckinghamského paláce se jí sice neotevírají, to ji ale přeci nemůže zastavit.

Oficiální český trailer filmu Pařížská blbka / Connasse, princesse des couers
Uuups! Noe zdrhnul... (Ooops! Noah is Gone...) (Bohemia MP)

Plakát filmu Uuups! Noe zdrhnul... / Ooops! Noah is Gone...V krátké době přichází znovu do tuzemských kin německý animák a znovu má jen minimální propagaci. Trailery a plakáty opět nevypadají nijak extra lákavě a dá se očekávat spíše horší úroveň animace a zaměření na cílovou skupinu menších diváků. Režisérem a spoluscenáristou je doma ostřílený, mimo hranice ale neznámý Toby Genkel. I v tomto případě tedy platí, že návštěva kina bez dětí je absolutně nemyslitelná. Snad aspoň ty se pobaví.

Synopse: Na svět se blíží obrovská povodeň, která může vyhubit veškerý život na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se na poslední chvíli dostali na Noemovu archu. Když ta ovšem odplouvá, Finík a jeho kamarádka Lea na ní omylem nejsou. Začíná tak pro ně pravé dobrodružství, protože musí najít cestu zpátky na archu.

Oficiální český trailer filmu Uuups! Noe zdrhnul / Ooops! Noah is Gone
RYTMUS sídliskový sen (Falcon)

Plakát filmu  / RYTMUS sídliskový senJak už název napovídá, slovensko-český dokument je portrétem kontroverzního rappera Rytmuse aka Patrika Vrbovského, jenž zcela záměrně vzbuzuje protichůdné reakce veřejnosti - zatímco jedni ho zbožňují, druzí mu nemohou přijít na jméno a považují ho za arogantního a sebestředného člověka. Zásadní otázkou tak je, jakým směrem na něj bude nahlížet poměrně zkušený televizní režisér Miro Drobný a zda opravdu odhalí něco z jeho soukromí, nebo jen zvolí formu jakési adorace a ryze fanouškovské záležitosti. Vzhledem k absenci ohlasů a recenzí se odpověď dozvíme až v kině.

Synopse: Patrik Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se setkával s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu přes dvě stě milionů uživatelů.

Oficiální trailer filmu RYTMUS sídliskový sen

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 19. 4. 2024 - 25. 4. 2024
TV tipy: Kdo klepe na dveře krále Staten Islandu Televizní nabídka končícího dubna je poměrně skromná, nicméně nabídne hned několik atraktivních premiér. Z nedávných počinů zaujme psychologické drama Střípky, uveden ale bude i malinko zapomenutý debut Martina Scorseseho.... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 16. týden
Kinopremiéry: Abigail s Dalím přežili občanskou válku a vyrážejí na dovolenou s Broučkem Ačkoli v tomto týdnu obohatí nabídky kin hned desítka filmů, jednoznačný hit mezi ní zcela chybí. Asi největší komerční potenciál skrývá česká komedie Dovolená s Broučkem, startuje ovšem i novinka Alexe Garlanda Občanská... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 15. týden
Top 20 ČR: Do kina se moc nechodí S přibývajícími teplými dny se kinosály vylidňují. Ani několik přitažlivých novinek včetně nových Krotitelů duchů na tom nic nezměnilo. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 15. víkend
Box office: V USA vypukla Občanská válka U pokladen kin se prosadilo dystopické akční drama Občanská válka o rozdělené Americe v blízké budoucnosti, kde hrají manželé Kirsten Dunst a Jesse Plemons. čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Tady Havel, slyšíte mě? 6/10
Recenze: Dokument Tady Havel, slyšíte mě? vykresluje Václava Havla jako člověka mnoha paradoxů Dokument Petra Jančárka se zaměřuje na poslední tři roky v životě bývalého prezidenta Václava Havla. Jeho část je věnovaná i natáčení jeho filmového režijního debutu s názvem Odcházení. čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Podvodnice slečna bestie se při honu ocitla v krizi (05.04.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Matka je o zimních prázdninách v trapu a poslouchá hlasy mrtvých (21.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Akční komedie Argylle: Tajný agent je nejslabším filmem Matthewa Vaughna (05.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Trailer: The Ministry of Ungentlemanly Warfare (31.01.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Tajný agent Argylle má jen jeden život (31.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Fantasy muzikál Wonka hýří barvami, magií, čokoládou a optimismem (17.12.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Wonka hledá cestu pustým lesem a lítá v lásce nebeské (13.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Dcera divočiny Perinbaba přeje šťastné a krvavé (06.12.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Argylle: Tajný agent (01.11.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Wonka (13.10.2023 12:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Argylle (29.09.2023 10:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Velký souboj s kořistí skončil jako jedno velké nic (15.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Top 10: Roman Polanski (19.08.2023 17:30 v Články | Publicistika)
- Trailer: Timothée Chalamet je Wonka (12.07.2023 08:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Tony Rome válčí s bohy a přemýšlí, co se stalo jedné noci (09.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Černá komedie Invalida se současné česko-slovenské tvorbě dost vymyká (23.04.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Papežův vymítač zrodil legendu Super Mario Bros. (05.04.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Dungeons & Dragons: Čest zlodějů je pohodovou zábavou pro celou rodinu (30.03.2023 07:30 v Recenze | Premiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   14/2024

Opičí muž
7/10

Britský herec Dev Patel, který před lety zazářil v Milionáři z chatrče, po dlouhém snažení konečně představil svůj vysněný režijní debut. S ním složil poctu bollywoodu i oblíbeným akčním filmům a neopomněl ani indickou kulturu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu