Teaser: Lesbický románek Cate Blanchett v Carol

Vydáno: 18.08.2015 08:30 - | foto: facebook tvůrce

Poté, co film sklízel úspěch na francouzském filmovém festivalu v Cannes, se i nám konečně dostalo jeho první ochutnávky. Můžete se tak podívat na teaser trailer k dramatu s párem v podobě Cate Blanchett a Rooney Mara.
Jak už bylo řečeno, nejnovější film režiséra Todda Haynese, který natočil například Daleko do nebe, si letos již stihl získat úspěch v Cannes. Snímek Carol je adaptací knihy The Price of Salt (v překladu Cena soli) od spisovatelky Patricie Highsmith. Děj je zasazen do padesátých let v New Yorku a pojednává o dvou ženách z různých sfér společnosti, které si spolu začnou i pro ně překvapivý románek. Těmi jsou Theresa (Rooney Mara) a Carol (Cate Blanchett), které jsou rozdílné, jak jen to jde. Theresa je mladičká prodavačka snící o úžasném životě, zatímco o něco starší Carol se trápí uvězněná v manželství bez lásky.

První záběry z filmu si můžete prohlédnout o něco níže a nehledě na festivalový úspěch vypadá Carol opravdu slibně. Kromě Rooney Cate se můžete ovšem těšit třeba ještě na Sarah PaulsonKylea ChandleraJakea Lacyho a Coryho Michaela Smitha. Premiéra je stanovena na 20. listopad. Česká distribuce zatím není jistá, ale pokud by se filmu třeba podařilo vykouzlit oscarové nominace, což s Haynesem a Blanchett není nemožné, tak bychom se ho dočkat mohli.

Oficiální teaser trailer filmu Carol


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY