About Ray: Elle Fanning mění pohlaví v prvním traileru

Vydáno: 10.08.2015 15:20 - | foto: facebook tvůrce

Na svůj věk za sebou má mladičká herečka Elle Fanning již pořádnou řádku rolí. Zahrála si například Šípkovou Růženku nebo odhalovala tajemství mimozemšťanů. Letos si zahraje kluka a vidět ji tak můžete v prvním traileru.
V září se do kin (zatím pouze těch amerických) chystá ambiciózní počin ne velmi známé režisérky Gaby Dellal, která má na svém kontě pár dobře hodnocených snímků. Pro své další téma si vybrala problematiku transgenderu, která se v Hollywoodu stala po coming outu Bruce Jennera (nyní již Caitlyn Jenner) velmi diskutovaným tématem. Její novinka About Ray si tak zřejmě nejen díky tomu vyslouží více pozornosti. Má však také slibné obsazení, v hlavních rolí uvidíme Elle FanningNaomi Watts a Susan Sarandon.

About Ray vypráví příběh dívky, která se rozhodla pro změnu svého pohlaví. Příběh pozoruje reakce její blízké rodiny - matky a babičky, ovšem i otce, který se od rodiny oddělil. Rayův otec také musí souhlasit s operací, což je problém. Problémů ovšem Raye čeká v jeho trnité cestě za správným tělem mnohem více...

Trailer si můžete pustit níže.

Oficiální trailer filmu About Ray


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY