Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Baby Driver 8/10
Recenze: Nápaditý i zábavný Baby Driver Akční komedie o mladíkovi, co musí dělat řidiče partě vykradačů bank, měla tuzemskou premiéru na festivalu ve Varech a nyní vstupuje do kin. A pozor, je skoro celá nastříhaná na hudbu a na písničky, což ji činí dost neobyčejnou. čtěte zde
Vydáno: 27.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dunkerk 9/10
Recenze: Dunkerk – mistrovské dílo války bez zbytečného patosu Nový film Christophera Nolana vypráví vrstevnatý příběh o událostech při evakuaci vojsk ze severní Francie a využívá při tom velmi pečlivě budované atmosféry napětí. čtěte zde
Vydáno: 21.07.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Valerian a město tisíce planet 6/10
Recenze: Valerian a město tisíce planet – „šestý element“ Vizuálně působivá, byť příběhově průměrná adaptace průlomového sci-fi komiksu od Luca Bessona napovídá, že tento vizionářský tvůrce ještě neřekl poslední slovo. čtěte zde
Vydáno: 20.07.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dvojitý milenec 7/10
Recenze: Dvojitý milenec povyšuje brakový thrillerový námět na umělecké psychologické drama Nový film Francoise Ozona působí jako Padesát odstínů šedi ve verzi pro náročné a přemýšlivé diváky a zároveň je to sofistikovaná pocta Cronenbergovi, Brianu De Palmovi a Romanovi Polanskému. čtěte zde
Vydáno: 17.07.2017 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pěkně blbě 6/10
Recenze: Pěkně blbě se od jiných nezávislých komedií liší jen pákistánskou tématikou Snímek Pěkně blbě způsobil rozruch už na festivalu Sundance, kde se mu dostalo nebývale vřelých ohlasů, kritických i diváckých. Nedávno byl promítán na festivalu v Karlových Varech coby zahajovací film. čtěte zde
Vydáno: 15.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Válka o planetu opic 8/10
Recenze: Válka o planetu opic – alfa opičího a omega lidského rozumu V pořadí třetí film v rebootované sérii o planetě opic se přibližuje původnímu příběhu série, ovšem daleko lépe a realističtěji. čtěte zde
Vydáno: 14.07.2017 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Oklamaný 4/10
Recenze: Oklamaný doplácí na zkratkovitost i dějovou mělkost zároveň Drama Oklamaný režisérky Sofie Coppoly soutěžilo v hlavní soutěži na festivalu v Cannes, nedávno bylo k vidění na festivalu v Karlových Varech a nyní vstupuje i do běžných kin. čtěte zde
Vydáno: 13.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Svět podle Daliborka 9/10
Recenze: Dokument Svět podle Daliborka je víc o psychologii než o nacismu Snímek Svět podle Daliborka, jenž je inzerován jako dokument o něžném neonacistovi, byl promítán již na festivalu v Karlových Varech, kde soutěžil v kategorii dokumentárních filmů. Tento týden vstoupí i do kin, čtěte zde
Vydáno: 10.07.2017 13:04 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Belko Experiment 8/10
Za horizontem: The Belko Experiment je zábavná "vybíjená" Hororový specialista Greg McLean (Wolf Creek) natočil podle scénáře Jamese Gunna (Strážci Galaxie 1,2) zábavnou žánrovku The Belko Experiment. V ní se zaměstnanci jedné firmy stanou pokusnými králíky. čtěte zde
Vydáno: 02.07.2017 12:30 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Blu-ray recenze: Spojenci 8/10
Blu-ray recenze: Spojenci Odbornou obcí průměrně hodnocený film, pro producenty a distributory ztrátová záležitost. Spojenci prošli kiny nepovšimnuti, na BD by ale měli dostat druhou šanci, a to nejenom pro referenční obraz. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2017 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Spider-Man: Homecoming 9/10
Recenze: Spider-Man: Homecoming – odlehčený návrat pavoučího kluka… ehm, muže Třetí verze filmového Spider-Mana se od předchozích pojetí liší hlavně tím, že je součástí světa Marvel Cinematic Universe. To mu dává jak velké výhody, tak i nevýhody. čtěte zde
Vydáno: 30.06.2017 15:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Já, padouch 3 4/10
Recenze: Animovaný Já, padouch 3 je už jen odvarem z předchozích dílů Některé upoutávky naznačují, že se Gru vrací v Já, padouch 3 na dráhu zločinu, poté co se ve druhém dílu nechal zaměstnat jako agent organizace, která naopak zločince loví. Což není pravda. čtěte zde
Vydáno: 28.06.2017 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Rogue One: Star Wars Story 7/10
Blu-ray recenze: Rogue One: Star Wars Story Proč je Rogue One: Star Wars Story výborný film? Z jakého důvodu je lepší počkat na možné další vydání? Jak se povedla konverze do 3D? Dočtete se v kritice Blu-rayů. čtěte zde
Vydáno: 27.06.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Blu-ray recenze: Příchozí 9/10
Blu-ray recenze: Příchozí zhodnocení se zpožděním Stává se i v lepších redakcích, že se k některému titulu dostanou s určitým odstupem, protože recenzní disk dorazil se zpožděním. Nevýhodou je neaktuálnost, výhodou možnost věnovat se filmu i disku s odstupem a pečlivě. čtěte zde
Vydáno: 25.06.2017 21:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Holky na tahu 2/10
Recenze: Holky na tahu jsou agresivně nesympatické a nevtipné V americké mládeži nepřístupné komedii Holky na tahu hraje Scarlett Johansson kandidátku do senátu a budoucí nevěstu, které její nejlepší kamarádky z vysoké školy uspořádají rozlučku se svobodou. čtěte zde
Vydáno: 23.06.2017 15:31 v sekci Recenze | Premiéry
0
Transformers: Poslední rytíř 6/10
Recenze: Pokračování Transformers: Poslední rytíř marně zakrývá dějový chaos maniakální akcí Film Transformers: Poslední rytíř je již pátým dílem této série, opět v režii Michaela Baye, leč naposledy. Ohlášena jsou přitom další dvě pokračování, ta ale bude muset režírovat někdo jiný. Možná bylo na čase. čtěte zde
Vydáno: 22.06.2017 13:56 v sekci Recenze | Premiéry
1
Auta 3 8/10
Recenze: Auta 3 se vracejí ke kořenům prvního dílu Po rozporuplných Autech 2 se tvůrci z filmového studia Pixar rozhodli neexperimentovat s dalším žánrem a raději navrátili nejnovější pokračování do těch kolejí, v nichž je fanoušci prvního dílu mají rádi. čtěte zde
Vydáno: 17.06.2017 12:56 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pobřežní hlídka 3/10
Recenze: Pobřežní hlídka zmarnila všechen potenciál na tuctových nepodařených vtipech V celovečerním filmu inspirovaném stejnojmenným seriálem už neřádí ve vlnách David Hasselhoff a Pamela Anderson, ale Dwayne Johnson, Zac Efron a Alexandra Dadario. Na zábavné naladění na blížící se léto však zapomeňte. čtěte zde
Vydáno: 15.06.2017 19:11 v sekci Recenze | Premiéry
0
The Comedian 6/10
Za horizontem: Robert De Niro jako stárnoucí The Comedian Robert De Niro si zahrál v dramedii The Comedian Taylora Hackforda stárnoucí ikonu stand-up comedy Jackieho Burka, který je za drobný delikt odsouzený k veřejně prospěšným pracem, kde potká Leslie Mann. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2017 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Mumie 4/10
Recenze: Mumie pohřbívá slibné filmové univerzum. Nezachránil ji ani Cruise. Nová Mumie v hlavní roli s Tomem Cruisem je dalším případem hollywoodského mainstreamu, který se snaží vyprodukovat globální hit pro co nejširší publikum. Ve snaze vyrovnat se konkurenci ale většinou vznikne uspěchaný film, v němž má rozhodující slovo spíše studio než tvůrce. čtěte zde
Vydáno: 09.06.2017 10:24 v sekci Recenze | Premiéry
1

PREMIÉRA TÝDNE   38/2017

Kingsman: Zlatý kruh
8/10

Akční špionážní komedie Kingsman: Zlatý kruh stále baví velmi dobře, často ale přitom opakuje vtipy z předchozího dílu, oproti němuž sice na kvalitě ztrácí, ale zase ne o mnoho.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Jigsaw (1x)
Máma z basy (1x)
Milada (3x)
Raffaello: Lord umění (1x)
Zahradnictví: Dezertér (1x)
Black Sabbath: The End of the End (1x)
Amityville: Probuzení (1x)
1922 (3x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver