Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bohemian Rhapsody 8/10
Recenze: Ve filmu Bohemian Rhapsody ožívá hudební legenda Freddie Mercury Hudební drama pojmenované po jednom z největších hitů kapely Queen vypráví o životě Freddieho Mercuryho od založení Queen v roce 1970 po jejich vystoupení na mega-koncertě Live Aid v roce 1985. čtěte zde
Vydáno: 31.10.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Climax 8/10
Recenze: Opojně provokativní Climax je filmovým ekvivalentem drogového rauše S čím že to režisér Gaspar Noé sklízí úspěchy? S tanečním psychedelickým hororem o halucinogenní sangrii, která udělá z účinkujících taneční show blouznící trosky, propadající se do několikaúrovňových nočních můr. čtěte zde
Vydáno: 30.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dogman 5/10
Recenze: Špinavé drama Dogman i přes silnou režii a herce k srdci nepřiroste Marcello má na kraji Říma psí salon, sám je přitom psím poskokem pro zločineckého hrubiána, co si k němu chodí pro kokain. Nový film Mattea Garroneho se letos promítal v Cannes, dnes u nás vstupuje do kin. čtěte zde
Vydáno: 26.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nebezpečná laskavost 5/10
Recenze: Nebezpečná laskavost je komediální limonádová variace na Zmizelou Blake Lively a Anna Kendrick hrají dvě kamarádky, z nichž jedna záhadně zmizí a ta druhá po ní začne pátrat. Film je adaptací knižního thrilleru, jeho režisér Paul Feig se ho ovšem rozhodl natočit jako kombinaci thrilleru a komedie. čtěte zde
Vydáno: 25.10.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
3
22 July 8/10
Za horizontem: Paul Greengrass rekonstruuje teroristické útoky ve 22 July Renomovaný britský režisér Paul Greengrass natočil dramatický snímek 22 July o norských teroristických útocích z roku 2011. čtěte zde
Vydáno: 24.10.2018 20:28 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Zlatý podraz 7/10
Recenze: Drama Zlatý podraz připomíná úspěchy československých basketbalistů Nový film režiséra Radima Špačka je sportovním dramatem o týmu československých basketbalistů, kteří si dokázali mezi lety 1946 a 1951 vydobýt mezinárodní úspěch. čtěte zde
Vydáno: 24.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Johnny English znovu zasahuje 4/10
Recenze: Johnny English znovu zasahuje je nejslabším dílem trilogie Ve třetím díle Johnnyho Englishe je britský tajný agent vystaven záludnosti moderních technologií. Bohužel ale ne v dostatečné míře, za což může především líná a nenápaditá režie a slabé, otřepané a předvídatelné vtipy. čtěte zde
Vydáno: 23.10.2018 12:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Searching 9/10
Za horizontem: Searching je brilantním internetovým thrillerem Nováček Aneesh Chaganty natočil brilantní napínavý internetový thriller Searching, v němž zoufalý otec pátrá po své zmizelé dceři. čtěte zde
Vydáno: 21.10.2018 19:52 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Mars 1/10
Recenze: Bizarní komedie Mars je vypravěčsky rozpadlým nepodařeným škvárem Česká komedie Benjamina Tučka, která vypráví o české expedici na Mars, je historicky prvním filmem natáčeným ve skutečném americkém simulátoru pobytu na Marsu. To je ale také to jediné, co jí lze přičíst k dobru. čtěte zde
Vydáno: 21.10.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
5
Apostle 8/10
Za horizontem: Apostle je drsný okultní thriller Gareth Evans se vrátil s mysteriózním thrillerem Apostle. Dan Stevens se v něm vydává najít svou sestru, kterou unesl tajemný ostrovní kult. čtěte zde
Vydáno: 20.10.2018 21:38 v sekci Recenze | Za horizontem
2
Tina a Vore 7/10
Recenze: Tina a Vore je největší letošní filmovou festivalovou kuriozitou Švédský multižánrový mix, kombinující temnou skandinávskou krimi s bestiální romancí a fantasy mytologií, výstředně reflektuje na příběhu dvou podivných hrdinů vztah společnosti k menšinám a otázku pohlavní a sexuální identity. čtěte zde
Vydáno: 20.10.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hovory s TGM 6/10
Recenze: Komorní Hovory s TGM jsou dramatem spíš pro televizní obrazovku Konverzační drama Hovory s TGM stojí zejména na dialozích a hereckých výkonech Martina Huby a Jana Budaře, kteří ve filmu ztvárnili postavy prezidenta T. G. Masaryka a spisovatele Karla Čapka. čtěte zde
Vydáno: 19.10.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Halloween 7/10
Recenze: Halloween konečně s noblesou zakončuje hororový fenomén Nový Halloween je přímým pokračováním původního Halloweenu z roku 1978, které konečně přichází s důstojným završením série a zadostiučiněním pro postavu hlavní hrdinky v podání Jamie Lee Curtis. čtěte zde
Vydáno: 16.10.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
První člověk 8/10
Recenze: První člověk - bude Chazelle opět sbírat Oscary? Oscarový režisér Damien Chazelle se po muzikálu La La Land vrací s životopisným dramatem První člověk, které sleduje přípravy amerických astronautů z NASA k letu na Měsíc. čtěte zde
Vydáno: 14.10.2018 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hold the Dark 6/10
Za horizontem: mystery thriller z Aljašky Hold the Dark Americký režisér Jeremy Saulnier natočil pro Netflix mystery thriller Hold the Dark. Saulnier si vysloužil chválu kritiky za své předchozí snímky Blue Ruin a Green Room. čtěte zde
Vydáno: 13.10.2018 11:30 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Venom 7/10
Recenze: Venom – kompromisy ve znamení spousty přístupné zábavy Na jednu stranu odvážná, na druhou stranu sterilní podívaná. Jednou převládá komedie, jindy jsou zde prvky dramatu. Určitá nevyváženost je klíčovým aspektem komiksového filmu, který do jisté míry zachraňuje pouze Tom Hardy. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2018 15:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zrodila se hvězda 6/10
Recenze: Drama Zrodila se hvězda je povinností pro příznivce Lady Gaga Hudební romantické drama o slavném zpěvákovi, který pomůže obyčejné talentované zpěvačce k zářné kariéře, je režijním debutem Bradleyho Coopera, který si sám zahrál hlavní mužskou roli a do ženské hlavní role obsadil Lady Gaga. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2018 07:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Toman 6/10
Recenze: Toman je spíš rekonstrukcí historických událostí než dramatickým příběhem Dobové drama Ondřeje Trojana s Jiřím Macháčkem v hlavní roli se věnuje postavě komunisty Zdeňka Tomana, který v zájmu vlastního obohacení mimoděk pomohl spoustě židovských uprchlíků na útěku před pogromy. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
Jack staví dům 8/10
Recenze: Thriller Jack staví dům je uměleckou autoterapií Larse von Triera Thriller o masovém vrahovi, který své vraždy považuje za umění, lze číst i jako osobitou retrospektivu jeho režiséra Larse von Triera, ohlížejícího se s řádnou porcí nadsázky a analytické sebereflexe za vlastní kariérou. čtěte zde
Vydáno: 02.10.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
I Think We're Alone Now 7/10
Za horizontem: atmosferické postapo drama I Think We're Alone Now Peter Dinklage a Elle Fanning zjistí, že jsou posledními lidmi na Zemi v postapo dramatu I Think We're Alone Now, které natočila americká režisérka a kameramanka Reed Morano. čtěte zde
Vydáno: 29.09.2018 11:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0

PREMIÉRA TÝDNE   50/2018

Aquaman
6/10

Aquaman, syn strážce majáku a královny moří z Atlantidy, se po svém uvedení v komiksové týmovce Liga spravedlnosti dočkal vlastního filmu, připomínajícím hodně barevnou, extravagantní a ujetou pohádku.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver