Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Bright 7/10
Za horizontem: Will Smith je vyvolený ve fantasy Bright od Netflixu Will Smith je hlavní hvězdou vysokorozpočtové fantasy Bright, v níž se to hemží magickými hůlkami, po nichž baží všichni, od orků přes elfy až po místní gangstery. Snímek natočil odborník na policejní thrillery David Ayer. čtěte zde
Vydáno: 07.01.2018 18:00 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Velká hra 8/10
Recenze: Aaron Sorkin a Jessica Chastain rozehrávají Velkou hru Dramatem o bývalé lyžařce, která si po předčasném konci kariéry otevřela kasino, v němž pravidelně vítala společenskou smetánku, režijně debutuje oscarový scenárista Aaron Sorkin. Jak jeho prvotina dopadla? čtěte zde
Vydáno: 07.01.2018 10:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ztracen v džungli 6/10
Recenze: Ztracen v džungli je lehce nadprůměrným survivalem Dobrodružný survival Ztracen v džungli je natočený podle skutečných událostí izraelského dobrodruha, který se ztratí v srdci amazonského deštného pralesa a musí najít cestu ven. V hlavní roli Daniel Radcliffe. čtěte zde
Vydáno: 31.12.2017 16:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Kolo zázraků 4/10
Recenze: Kolo zázraků Woodyho Allena je staromilskou nostalgickou rutinou Nový film Woodyho Allena je opomenutelným rutinním dramatem natočeným na autopilota a uvězněným v otravných repeticích, v němž naštěstí stojí za zmínku alespoň herecký výkon Kate Winslet. čtěte zde
Vydáno: 30.12.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Největší showman 6/10
Recenze: Největší showman dělá z cirkusového obludária muzikálovou pohádku Muzikál Největší showman se sice inspiruje životním příběhem skutečného principála a zakladatele cirkusu z 19. století, ale přelívá jej až pohádkovou stylizací s humanitním poselstvím. čtěte zde
Vydáno: 22.12.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Špindl 2/10
Recenze: Zimní komedie Špindl selhává ve všem, co se dá Před dvěma lety měla premiéru „zimní komedie“ Padesátka, která sice byla dost hrozná, ale stejně se na ni hodně chodilo. Její úspěch se nyní pokoušejí zopakovat tvůrci filmu Špindl. čtěte zde
Vydáno: 19.12.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
17
Thelma 7/10
Recenze: Thelma je mysteriózním střetem křesťanské víry a lesbické sexuality Norské umělecké drama o probouzející se dívčí sexualitě a zakázané lásce, jejímuž naplnění brání náboženská bariéra, připomíná tematicky příbuzné filmy Neon Demon a Raw. čtěte zde
Vydáno: 15.12.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Star Wars: Poslední z Jediů 9/10
Recenze: Star Wars: Poslední z Jediů - šťavnatý prostředek trilogie Nové Hvězdné války jsou tradičně nejočekávanějším filmem roku. Prostřední část sequelové trilogie vnáší do známého syžetu celou řadu neotřelých nápadů, skutečně nečekané příběhové zvraty a důležité (i šokující) kroky ve vývoji postav. čtěte zde
Vydáno: 13.12.2017 17:10 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jumanji: Vítejte v džungli 4/10
Recenze: V Jumanji: Vítejte v džungli se z deskové hry stala videohra bez pravidel V pokračování dobrodružného filmu Jumanji z roku 1995 se stejnojmenná desková hra přetvoří ve videohru, která vcucne několik teenagerů do svého herního světa uprostřed džungle. čtěte zde
Vydáno: 12.12.2017 21:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Přání k mání 6/10
Recenze: Český vánoční film Přání k mání překvapuje nápaditou stylizací S vánočně laděným rodinným filmem Přání k mání režisér Vít Karas výrazně překonává svůj předchozí film, pohádku Micimutr. Největším vítězstvím je jeho audiovizuální stylizace. čtěte zde
Vydáno: 10.12.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nádech pro lásku 8/10
Recenze: režijní debut Andyho Serkise Nádech pro lásku je oslavou života Romance je sice v režijním debutu Andyho Serkise přítomna také, především jde ale o drama podle skutečných událostí ze života muže, který prodělal ve 28 letech obrnu a od té doby byl odkázán na dýchací přístroje. čtěte zde
Vydáno: 09.12.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
120 BPM 7/10
Recenze: 120 BPM záslužně připomíná problematiku umírání na AIDS Francouzský film 120 BPM je intimním vztahovým gay dramatem, portrétem aktivistického hnutí ACT UP v Paříži 90. let i sugestivní připomínkou, že na AIDS se umírá i dnes. čtěte zde
Vydáno: 03.12.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kvarteto 5/10
Recenze: Krobotovo Kvarteto se utápí ve vztahové bezvýchodnosti Po Díře u Hanušovic režisér, scenárista a herec Miroslav Krobot natočil a napsal vztahové drama o čtveřici smyčcových hudebníků a lidech v jejich okolí. čtěte zde
Vydáno: 01.12.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
7 životů 7/10
Recenze: Dystopických 7 životů nabízí Noomi Rapace v sedmi verzích Režisér Mrtvého sněhu se pustil do dystopického sci-fi, v němž si Noomi Rapace zahrála několikanásobnou hlavní roli jednovaječných sedmerčat, která jsou nucena sdílet jedinou společnou identitu. čtěte zde
Vydáno: 30.11.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Brawl in Cell Block 99 8/10
Za horizontem: Vince Vaughn v brutálním Brawl in Cell Block 99 Vince Vaughn hraje v akční kriminálce Brawl in Cell Block 99 bývalého boxera Bradleyho Thomase, který se zaplete s mexickým drogovým kartelem. Snímek je druhým režijním počinem S. Craiga Zahlera (Kosti a skalp). čtěte zde
Vydáno: 26.11.2017 14:00 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Zahradnictví: Nápadník 5/10
Recenze: Nápadník uzavírá trilogii Zahradnictví v trochu veselejších tónech Závěrečný díl trilogie Zahradnictví Jana Hřebejka a Petra Jarchovského se nese v komediálnějším duchu. Ze všech tří dílů je tento nejlepší, ale pořád to není žádná sláva. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2017 13:36 v sekci Recenze | Premiéry
2
Liga spravedlnosti 7/10
Recenze: Liga spravedlnosti slibně stmeluje superhrdiny od DC Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým superhrdinů, aby společnými silami dokázali čelit mnohem mocnějšímu nepříteli. DC nakopává svůj filmový seriál. čtěte zde
Vydáno: 15.11.2017 20:08 v sekci Recenze | Premiéry
0
Vražda v Orient expresu 8/10
Recenze: Vražda v Orient expresu – čím větší knír, tím větší zábava Nové filmové zpracování klasického detektivního příběhu od Agathy Christie sází na vtipné a akčnější pojetí, než tomu bylo u předchozích dvou adaptací za cenu nižší srozumitelnosti pro dosud zcela nedotčené diváky. čtěte zde
Vydáno: 08.11.2017 16:10 v sekci Recenze | Premiéry
0
Suburbicon: Temné předměstí 6/10
Recenze: Suburbicon: Temné předměstí je zaprášená tuctovka od Coenů Ne náhodou vypadá novinka z pera bratří Coenů jako něco, co přicestovalo do kin z minulosti. George Clooney totiž natočil Suburbicon: Temné předměstí podle scénáře, který Coenovi napsali už v 80. letech. čtěte zde
Vydáno: 07.11.2017 05:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Milada 4/10
Recenze: Milada utopila silný příběh ve špatné dramaturgii Film o Miladě Horákové obstojí jako historická ilustrace pro znalce dějepisu, s dobrými hereckými výkony i dobovou výpravou, selhává však z hlediska stavby příběhu a jeho vyprávění a celkové dramaturgie, mimo jiné. čtěte zde
Vydáno: 03.11.2017 16:48 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   07/2018

Black Panther
8/10

Šestý film v rámci třetí fáze a celkově osmnáctý film v rámci Marvel Cinematic Universe přináší dostatek nových nápadů a odlišností v zavedené sérii a celkově funguje.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Noční hra (1x)
Gringo: Zelená pilule (2x)
Cobra Kai (1x)
Ready Player One: Hra začíná (1x)
Pračlověk (9x)
Úžasňákovi 2 (1x)
Trust (1x)
Black Panther (5x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver