Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Kingsman: Zlatý kruh 8/10
Recenze: Kingsman: Zlatý kruh rozšiřuje agentský svět o americkou pobočku Akční špionážní komedie Kingsman: Zlatý kruh stále baví velmi dobře, často ale přitom opakuje vtipy z předchozího dílu, oproti němuž sice na kvalitě ztrácí, ale zase ne o mnoho. čtěte zde
Vydáno: 20.09.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Který je ten pravý? 3/10
Recenze: V romantické komedii Který je ten pravý? chybí romantika i humor. Romantická komedie s Reese Witherspoon v hlavní roli je sice producentským výtvorem režisérky a scenáristky Nancy Meyers (Nějak se to komplikuje, Stážista), film ale napsala a natočila její debutující dcera. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2017 16:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Nejsledovanější 3/10
Recenze: Neuspokojivý dokument Nejsledovanější YouTubeři jsou fenoménem současné doby a ať chceme, nebo ne, tak zejména na děti a dospívající mají dost zásadní vliv. Na to, kdo vlastně jsou a jak fungují, hledá odpověď nový český dokument. Měli bychom ho vidět? čtěte zde
Vydáno: 12.09.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
To 7/10
Recenze: Adaptace Kingova To místo budování hrůzy staví na lekačkách Především – film To je sice adaptací slavného stejnojmenného románu Stephena Kinga, ale jde pouze o první část ze dvou, která si z Kingovy předlohy bere zhruba jen polovinu děje. čtěte zde
Vydáno: 08.09.2017 18:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Blu-ray recenze: Zodiac (režisérská verze) 10/10
Blu-ray recenze: Zodiac (režisérská verze) Jeden z nejlepších filmů na jednom z nejlépe vybavených disků. Pokud jste neviděli, okamžitě to napravte. Pokud disk doma nemáte, kupte si ho. Tohle není tradiční perex, Zodiac - film i BD - taky vybočuje. čtěte zde
Vydáno: 03.09.2017 11:30 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Loganovi parťáci 7/10
Recenze: Neskrývaně zábavní Loganovi parťáci Režisér Steven Soderbergh se před časem zařekl nadále točit celovečerní filmy pro kina a odešel pracovat do televizního prostředí. Nyní se však vrací do kin s kriminální komedií Loganovi parťáci, která svým názvem i námětem připomíná jeho trilogii Dannyho parťáků. čtěte zde
Vydáno: 31.08.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hurvínek a kouzelné muzeum 4/10
Recenze: Nevtipný Hurvínek a kouzelné muzeum Celých osm let připravoval režisér Martin Kotík nová dobrodružství legendárního Hurvínka. Animovaný 3D film nyní přichází do tuzemských kin, aby slavnou postavu představil nové generaci diváků. Stojí výsledná podoba za pozornost? čtěte zde
Vydáno: 30.08.2017 14:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: John Wick 2 7/10
Blu-ray recenze: John Wick 2 - obraz duše a trhu Vítejte u recenze Blu-raye John Wick 2 na FilmServeru. V tomto kritickém textu se dočtěte zhodnocení filmu i disku (obrazu a zvuku, bonusů), slévající se do závěrečného doporučujícího verdiktu. Hloubku v tom nehledejte. čtěte zde
Vydáno: 26.08.2017 12:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Barry Seal: Nebeský gauner 8/10
Recenze: Barry Seal: Nebeský gauner je nejlepší komedie tohoto léta Film Barry Seal: Nebeský gauner je v podstatě dramatem podle skutečných událostí, které jsou nicméně natolik zábavně ujeté a ve své šílené absurdnosti legrační, že film je ve výsledku mnohem vtipnější než leckteré komedie. čtěte zde
Vydáno: 24.08.2017 15:03 v sekci Recenze | Premiéry
0
Temná věž 4/10
Recenze: Temná věž není adaptací Kingova opusu, pouze jej variuje Tvůrci Temné věže ji vydávají za kanonické pokračování knižní ságy Stephena Kinga, které variuje události prvního dílu, leč odehrává se alternativně. To sice vysvětluje extrémní odlišnosti v ději, nízkou kvalitu filmu to ale neomluví. čtěte zde
Vydáno: 23.08.2017 14:32 v sekci Recenze | Premiéry
0
Zabiják & Bodyguard 5/10
Recenze: Akční komedii Zabiják & Bodyguard zachraňují Reynolds s Jacksonem jen horko těžko Špičkový bodyguard Ryan Reynolds musí do 24 hodin dopravit do Nizozemí profesionálního zabijáka Samuela L. Jacksona, aby tam mohl svědčit proti bývalému běloruskému prezidentovi Garymu Oldmanovi... čtěte zde
Vydáno: 21.08.2017 14:56 v sekci Recenze | Premiéry
0
Po strništi bos 6/10
Recenze: Po strništi bos je dějově nejrozpadlejší film Jana Svěráka Nový film Jana Svěráka, natočený podle knihy Zdeňka Svěráka, se odehrává před událostmi z Obecné školy a jsme v něm svědky začleňování malého Edy Součka do venkovského života a do nové klukovské party... čtěte zde
Vydáno: 17.08.2017 15:06 v sekci Recenze | Premiéry
9
Blu-ray recenze: Pod rouškou noci 8/10
Blu-ray recenze: Pod rouškou noci a modrého disku Co skrývá Ben Affleck pod rouškou? Je zvuk v Dolby Atmos důvodem, abyste si film nepouštěli kvůli hlasitosti v noci? V jakých temnotách se ztratily vystřižené scény? Na něco z toho odpovídá kritika Pod rouškou noci. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2017 18:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Annabelle 2: Zrození zla 6/10
Recenze: Horor o démonické panence Annabelle 2: Zrození zla předčil první díl Hororové pokračování Annabelle 2: Zrození zla se odehrává dějově před událostmi z filmu Annabelle z roku 2014. Je to takové to "jak to všechno začalo a odkud se vzala ta strašidelná panenka" a podobně. čtěte zde
Vydáno: 13.08.2017 14:10 v sekci Recenze | Premiéry
4
Blu-ray recenze: Kong: Ostrov lebek 8/10
Blu-ray recenze: Kong: Ostrov lebek Proč je Kong: Ostrov lebek horší než Godzilla? Z jakých důvodů lze disk po obrazové a zvukové stránce řadit mezi referenční? Proč určitá rozhodnutí nejspíš nepotěší techno a audiofil(k)y? čtěte zde
Vydáno: 11.08.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Emoji ve filmu 3/10
Recenze: Emoji ve filmu utápějí pozoruhodný námět ve slabém a nevtipném ději Hrdinové tohoto animovaného snímku jsou emotikony v mobilním telefonu, přičemž u každého emoji jeho vyjadřovaná emoce či fyzický vzhled dost podstatně souvisí s jeho chováním nebo charakterovými vlastnostmi. čtěte zde
Vydáno: 05.08.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Atomic Blonde: Bez lítosti 5/10
Recenze: Atomic Blonde: Bez lítosti je choreografický showreel akčních scén Přerod herečky Charlize Theron v moderní akční hrdinku je dovršen ve filmu, který sice není dokonalý, ale je v něm jedna dokonalá desetiminutová akční sekvence natočená v jediném záběru. čtěte zde
Vydáno: 01.08.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Křižáček 5/10
Recenze: Křižáček má velké umělecké ambice, ale i ubíjející pomalé tempo Vítěz hlavní soutěže na festivalu v Karlových Varech vypráví o rodičovské odpovědnosti skrze poetické obrazy, řadu metafor a symbolů a příběh o otci, jenž se vydává hledat svého ztraceného syna. čtěte zde
Vydáno: 31.07.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Baby Driver 8/10
Recenze: Nápaditý i zábavný Baby Driver Akční komedie o mladíkovi, co musí dělat řidiče partě vykradačů bank, měla tuzemskou premiéru na festivalu ve Varech a nyní vstupuje do kin. A pozor, je skoro celá nastříhaná na hudbu a na písničky, což ji činí dost neobyčejnou. čtěte zde
Vydáno: 27.07.2017 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Dunkerk 9/10
Recenze: Dunkerk – mistrovské dílo války bez zbytečného patosu Nový film Christophera Nolana vypráví vrstevnatý příběh o událostech při evakuaci vojsk ze severní Francie a využívá při tom velmi pečlivě budované atmosféry napětí. čtěte zde
Vydáno: 21.07.2017 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   45/2017

Vražda v Orient expresu
8/10

Nové filmové zpracování klasického detektivního příběhu od Agathy Christie sází na vtipné a akčnější pojetí, než tomu bylo u předchozích dvou adaptací za cenu nižší srozumitelnosti pro dosud zcela nedotčené diváky.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Únos (1x)
Brawl in Cell Block 99 (3x)
Yeti: Ledové dobrodružství (2x)
12 Strong (1x)
Call Me by Your Name (1x)
Králíček Petr (1x)
Táta je doma 2 (2x)
V pasti času (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver