Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BlacKkKlansman 7/10
Recenze: Inteligentní i absurdní BlacKkKlansman Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan. čtěte zde
Vydáno: 15.08.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
MEG: Monstrum z hlubin 5/10
Recenze: MEG: Monstrum z hlubin obstojí jen v žánru letního žraločího béčka Jason Statham a banda vědců bojují s obřím žralokem, považovaným za vyhynulého od dob dinosaurů. Film nesází na chytrý děj nebo herecké výkony, ale na skvěle udělané scény s přerostlou krvelačnou parybou. čtěte zde
Vydáno: 10.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Miss Hanoi 4/10
Recenze: Tuctová krimi Miss Hanoi potírá představy Čechů o Vietnamcích Zkušený český polda a nezkušená vietnamská policistka vyšetřují případ vraždy v severních Čechách ve filmu, který zaujme spíš netradičním prostředím než nevalně vyprávěným příběhem. čtěte zde
Vydáno: 09.08.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mission: Impossible – Fallout 8/10
Recenze: Mission: Impossible – Fallout překrývá nedostatky spletitého děje fenomenální akcí Šestý díl akčně-špionážní série Mission: Impossible rozhodně nepodlézá laťku nastavenou předešlými pokračováními - naopak ji překonává o fantastické akční scény, které je potřeba vidět na co největším plátně. čtěte zde
Vydáno: 01.08.2018 15:15 v sekci Recenze | Premiéry
0
Úžasňákovi 2 7/10
Recenze: Úžasňákovi 2 opět propojují superhrdinskou akci s rodinnou tematikou Po čtrnácti letech se do kina vracejí Úžasňákovi a navazují přesně tam, kde naposledy skončili. A je to obstojný návrat, byť na kvality prvního filmu nedosahuje. čtěte zde
Vydáno: 30.07.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Siberia 1/10
Za horizontem: Keanu Reeves ve špatné romanci Siberia Keanu Reeves si letos zahrál v romantickém thrilleru Siberia, který si za rámeček rozhodně nedá. čtěte zde
Vydáno: 29.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Za horizontem
1
Hotel Artemis 3/10
Recenze: Hotel Artemis je plný hostů marně čekajících na zápletku a akci Jodie Foster se po pěti letech vrací na filmové plátno, bohužel však v roli zdravotní sestry v béčkovém thrilleru o starém hotelu v Los Angeles budoucnosti, který slouží jako tajná nemocnice pro exkluzivní zločince. čtěte zde
Vydáno: 24.07.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Chata na prodej 6/10
Recenze: V komedii Chata na prodej mnozí diváci poznají své vlastní rodiny Hvězdně obsazená komedie je vystavěná na ze života odkoukaných situacích a na českých (nejen) povahových stereotypech. Točí se kolem rodiny, která prodává chatu a má na ní strávit poslední společný víkend. čtěte zde
Vydáno: 23.07.2018 08:00 v sekci Recenze | Premiéry
4
Mamma Mia! Here We Go Again 4/10
Recenze: Nebýt ABBY, byl by muzikál Mamma Mia! Here We Go Again katastrofou Deset let po premiéře divácky úspěšného letního hitu Mamma Mia!, muzikálu s písničkami skupiny ABBA, přichází do kin jeho pokračování, které se odehrává hned ve dvou časových rovinách. čtěte zde
Vydáno: 19.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
9
Děsivé dědictví 9/10
Recenze: Horor Děsivé dědictví namísto bafání diváka intenzivně znepokojuje Film Děsivé dědictví je prezentován jako horor, čemuž odpovídají i všechny jeho plakáty a upoutávky. Nicméně je to úplně jiný typ hororu, než bude většina diváků na základě těch upoutávek očekávat. čtěte zde
Vydáno: 18.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
8
Mrakodrap 5/10
Recenze: Mrakodrap zachraňuje před plameny podprůměru zábavná absurdní akce Jednonohý expert na bezpečnost Dwayne Johnson brání svou rodinu před teroristy v hořící nejvyšší budově světa v popcornovém béčku, které baví záměrně přestřelenou demencí a absurdností akčních scén. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Studená válka 6/10
Recenze: Polská Studená válka exceluje vizuálně, emoce se ale budovat nesnaží Nešťastnou romanci i hudební průlet dějinami válečné Evropy nabízí nový film oscarového režiséra Pawla Pawlikovskiho, který byl již k vidění v Karlových Varech a nyní vstupuje do kin. čtěte zde
Vydáno: 13.07.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Úsměvy smutných mužů 5/10
Recenze: České drama Úsměvy smutných mužů káže o nebezpečnosti alkoholu Předlohou filmu je autobiografický román Josefa Formánka, koncipovaný jako zápisky hlavního hrdiny z protialkoholní léčebny, kde se potkával s dalšími pacienty. V hlavní roli David Švehlík, dále třeba Jaroslav Dušek nebo Ondřej Malý. čtěte zde
Vydáno: 12.07.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
1
Tísňové volání 8/10
Recenze: Thriller Tísňové volání si vystačí s jedním člověkem v jedné místnosti Napínavý dánský thriller Tísňové volání je vyprávěn z pohledu policejního dispečera, jemuž se na krizovou linku dovolala unesená žena. Film vstupuje do kin po úspěšném uvedení na festivalu v Karlových Varech. čtěte zde
Vydáno: 11.07.2018 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Muž, který zabil Dona Quijota 4/10
Recenze: Je Terry Gilliam muž, který zabil Dona Quijota? Více než dvacet let chystal legendární Terry Gilliam svůj vysněný projekt Muž, který zabil Dona Quijota. Po všemožných peripetiích, úmrtích původně obsazených herců i sporech s producenty je film na světě. Vyplatilo se čekat? čtěte zde
Vydáno: 07.07.2018 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Za horizontem: Nepříčetná 9/10
Za horizontem: je Claire Foy Nepříčetná? Odpoví nový film Stevena Soderbergha. Claire Foy ztvárnila v thrilleru Stevena Soderbergha Nepříčetná ženu pronásledovanou stalkerem, což ji dožene až do psychiatrické léčebny. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2018 11:23 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Sicario 2: Soldado 7/10
Recenze: Sicario 2: Soldado ukazuje marnost boje se zločineckými kartely Pokračování thrilleru Sicario: Nájemný vrah změnilo režiséra a kameramana a hlavní hrdiny udělalo z postav, které v jedničce ztvárnili Josh Brolin a Benicio Del Toro. čtěte zde
Vydáno: 30.06.2018 06:00 v sekci Recenze | Premiéry
2
Ant-Man a Wasp 8/10
Recenze: Ant-Man a Wasp – ještě menší a zábavnější, avšak zaměnitelný Pokračování svěžího komiksového překvapení z roku 2015 je z velké části čirá zábava sršící kreativitou a legračními nápady, která dokáže vyvážit i poněkud nenápaditý příběhový syžet, na němž je malinko vidět scenáristickou „únavu materiálu“. čtěte zde
Vydáno: 29.06.2018 09:45 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Escobar 7/10
Recenze: Escobar stojí na Bardemovi a Cruz Životopisné krimi Escobar mapuje život a dráhu kokainového krále Pabla Escobara a jeho vztah k novinářce Virginii Vallejo. V hlavních rolích excelují Javier Bardem a Penélope Cruz. čtěte zde
Vydáno: 24.06.2018 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jurský svět: Zánik říše 7/10
Recenze: Jurský svět: Zánik říše – podruhé ve stejné řece (tentokrát lávové) Pokračování úspěšného pokračování/rebootu slavné filmové série se nese ve znamení vytěžování osvědčených nápadů a leckdy až křečovité snahy přijít s něčím novým. Ve výsledku jde o zábavnou a napínavou akční jízdu, která určitě neurazí, ale nemá ambice stát se něčím víc. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   42/2018

Halloween
7/10

Nový Halloween je přímým pokračováním původního Halloweenu z roku 1978, které konečně přichází s důstojným završením série a zadostiučiněním pro postavu hlavní hrdinky v podání Jamie Lee Curtis.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Hovory s TGM (6x)
La Llorona: Prokletá žena (1x)
Creed II (9x)
Dragged Across Concrete (1x)
Destroyer (2x)
Chlapec, který se stane králem (1x)
The Aftermath (2x)
Miss Bala (2x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver