Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Ant-Man a Wasp 8/10
Recenze: Ant-Man a Wasp – ještě menší a zábavnější, avšak zaměnitelný Pokračování svěžího komiksového překvapení z roku 2015 je z velké části čirá zábava sršící kreativitou a legračními nápady, která dokáže vyvážit i poněkud nenápaditý příběhový syžet, na němž je malinko vidět scenáristickou „únavu materiálu“. čtěte zde
Vydáno: 29.06.2018 09:45 v sekci Recenze | Premiéry
0
Recenze: Escobar 7/10
Recenze: Escobar stojí na Bardemovi a Cruz Životopisné krimi Escobar mapuje život a dráhu kokainového krále Pabla Escobara a jeho vztah k novinářce Virginii Vallejo. V hlavních rolích excelují Javier Bardem a Penélope Cruz. čtěte zde
Vydáno: 24.06.2018 11:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Jurský svět: Zánik říše 7/10
Recenze: Jurský svět: Zánik říše – podruhé ve stejné řece (tentokrát lávové) Pokračování úspěšného pokračování/rebootu slavné filmové série se nese ve znamení vytěžování osvědčených nápadů a leckdy až křečovité snahy přijít s něčím novým. Ve výsledku jde o zábavnou a napínavou akční jízdu, která určitě neurazí, ale nemá ambice stát se něčím víc. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Plán útěku 2 5/10
Recenze: béčkový sequel Plán útěku 2 Sylvester Stallone se vrací jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení Ray Breslin v sequelu Plán útěku 2. Novým oříškem k rozlousknutí pro něj tentokrát bude vězení Hádes. čtěte zde
Vydáno: 20.06.2018 21:58 v sekci Recenze | Premiéry
2
Jsem božská 3/10
Recenze: Komedie Jsem božská ženám podsouvá, že nesplňují ideál krásy "Ženská" komedie Jsem božská s Amy Schumer v hlavní roli nejenže není moc vtipná, ale navíc ženám podsouvá, že aby byly krásné a byl o ně zájem, tak musejí vypadat jako modelky v reklamách. čtěte zde
Vydáno: 18.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Teheránská tabu 8/10
Recenze: Animovaná Teheránská tabu ukazují pokrytectví v muslimské společnosti Film Teheránská tabu kriticky zobrazuje kulturními a náboženskými pravidly svázanou muslimskou společnost jako svět pokrytecké dvojí morálky, v němž lidé chtějí žít svobodně, ale navenek jsou nuceni tvářit se spořádaně. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Pat a Mat znovu v akci 4/10
Recenze: Snímek Pat a Mat znovu v akci nabízí nejméně vtipné kutilské díly vůbec Opět nejde o celovečerní film, ale o pásmo standardních večerníčkových epizod (nových). Ty však překvapivě ztratily mnohé ze svého půvabu, nápaditosti a vtipnosti, jimiž se proslavily starší díly z minulých desetiletí. čtěte zde
Vydáno: 08.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Debbie a její parťačky 6/10
Recenze: Debbie a její parťačky variují Dannyho parťáky v ženském podání Ženská variace na Dannyho parťáky (v hlavní roli s Dannyho sestrou v podání Sandry Bullock) je poměrně zdařilou podívanou, ale ne dost dobrou na to, aby nepůsobila jen jako odvar ze svého přiznaného vzoru. čtěte zde
Vydáno: 07.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Backstage 4/10
Recenze: Slovensko-český taneční film Backstage jen špatně opisuje od zahraničních vzorů Film Backstage naráží na limity svého žánru a chabý příběh romantického trojúhelníku na pozadí kriticky nahlížené taneční soutěže sráží dolů nesympatickými a nesympaticky jednajícími postavami. Taneční choreografie má nicméně zdařilé. čtěte zde
Vydáno: 06.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Já, Simon 7/10
Recenze: Komediální drama Já, Simon staví gay tematiku do pozitivního světla Feel-good drama/komedie podle románové předlohy Já, Simon se zabývá osudy dospívajícího hlavního hrdiny, který je gay, ale nikdo v jeho okolí to neví. A pak ho začne vydírat spolužák... čtěte zde
Vydáno: 05.06.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Ghost Stories 6/10
Recenze: Povídkový horor Ghost Stories Na britském povídkovém hororu Ghost Stories je zajímavé to, že vznikl podle originální divadelní hry a že jeho zastřešující dějová linie je zajímavější než trojice povídek, kterou uvozuje - obvykle to bývá naopak. čtěte zde
Vydáno: 04.06.2018 13:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Delirium 5/10
Recenze: Psychothriller Delirium stojí a padá na hře s představami a realitou Americký psychothriller/horor vypráví o chlapíkovi, který je podmíněně propuštěn z psychiatrické léčebny, aby žil ve zděděném rodinném sídle. Co z jeho vidin jsou halucinace a co je skutečnost? A jak to od sebe odlišit? čtěte zde
Vydáno: 31.05.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Solo: Star Wars Story 9/10
Recenze: Solo: Star Wars Story – ultimátní fanouškovská jízda Druhý spin-off ze série Star Wars Anthology se zaměřuje na reálie okolo postavy Hana Sola a podobně jako u předloňského spin-offu Rogue One je zde znát velký cit pro detail a sepětí s celou ságou Star Wars (a to nejen filmovou) a navíc přináší značnou porci vtipné zábavy. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2018 18:03 v sekci Recenze | Premiéry
1
Deadpool 2 7/10
Recenze: Deadpool 2 – přehypeovaný následník nepřístupné a užvaněné komiksové zábavy Pokračování dva roky starého Deadpoola se veze na vlně obrovských očekávání a má na to i značně vyšší rozpočet a velkou zásobu hlášek a popkulturních vtípků. Původní „wow-efekt“ je však nenávratně pryč a film působí ve vší své neotřelosti až malinko otřepaně. čtěte zde
Vydáno: 16.05.2018 09:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Psí ostrov 8/10
Recenze: Psí ostrov Wese Andersona nezapře režisérův nezaměnitelný rukopis Po Fantastickém panu Lišákovi je Psí ostrov druhým animovaným počinem režiséra Wese Andersona. Vypráví o psech vyhoštěných do izolované ostrovní karantény a o jednom japonském chlapci... čtěte zde
Vydáno: 09.05.2018 13:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Tiché místo 7/10
Recenze: Na atmosferické hororové drama Tiché místo si popcorn neberte V působivém hororovém dramatu o rodině žijící v tichém prostředí obklopeném krvelačnými monstry reagujícími na hluk ztvárnili hlavní role manželů skuteční manželé Emily Blunt a John Krasinski. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2018 10:32 v sekci Recenze | Premiéry
1
Avengers: Infinity War 9/10
Recenze: Avengers: Infinity War – epický začátek vyvrcholení marvelovské ságy Třetí díl týmovky Avengers svádí dohromady většinu hrdinů celé filmové ságy v Marvel Cinematic Universe a přináší svižný mix vtipu, akce i nečekaně emotivních osudových událostí. čtěte zde
Vydáno: 25.04.2018 14:57 v sekci Recenze | Premiéry
0
Hastrman 7/10
Recenze: Hastrman je výraznou žánrovou směsicí o vodnické lásce k ženě a rodné krajině Režijní debut swingového zpěváka a herce Ondřeje Havelky je poetickým dramatem o lásce s pohádkovými a hororovými motivy a důrazem na výrazové prostředky romantismu, pohanských rituálních zvyklostí a lidové tvorby. čtěte zde
Vydáno: 21.04.2018 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Měsíc Jupitera 7/10
Recenze: Měsíc Jupitera je dalším důkazem růstu maďarské kinematografie Maďarský film kombinující téma uprchlické krize s fantaskním prvkem v podobě létajícího imigranta je nesmírně výrazný a navíc disponuje úžasně opojným vizuálním zpracováním. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2018 14:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost 10/10
Kritika: Ready Player One: Hra začíná - přerušovaná návaznost Kdybych byl mimískový manža, napsal bych, že jsem si čvachtal. Mimískový manža nejsem, a tak si můžete přečíst analytičtější kritiku zdůvodňující, proč je Ready Player One: Hra začíná slast. čtěte zde
Vydáno: 08.04.2018 18:33 v sekci Recenze | Premiéry
0

PREMIÉRA TÝDNE   33/2018

BlacKkKlansman
7/10

Skutečnými událostmi inspirovaný snímek se věnuje problematice rasové i náboženské nesnášenlivosti na pozadí ironicky absurdního kriminálního případu, kdy se černošskému policistovi úspěšně podařilo infiltrovat Ku-klux-klan.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

The Last Sharknado: It's About Time (2x)
Jan Palach (11x)
Skorosestry (1x)
Slender Man (1x)
Kryštůfek Robin (1x)
Mile 22 (1x)
Šíleně bohatí Asiati (3x)
An Evening with Beverly Luff Linn (1x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2018 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver