Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Panna a netvor 10/10
Stroj času: Panna a netvor V kinech se právě hraje americký disneyho velkofilm Kráska a zvíře na motivy staré legendy. Před téměř čtyřiceti lety se u nás hrála Panna a netvor, temná hororová verze tohoto klasického příběhu. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder 10/10
Stroj času: Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder aneb nejtemnější díl série Většina fanoušků vesmírné ságy Star Wars považuje "dvojku" pod názvem Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder jako nejtemnější a také vůbec nejlepší díl této série. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2017 11:00 v sekci Recenze | Stroj času
0
Blu-ray recenze: Sedm statečných (1960) 8/10
Blu-ray recenze: Sedm statečných (1960) Po nedávné recenzi dějinami žánru poučeného remaku (2016) přinášíme opožděnou kritickou reflexi "původních" Sedmi statečných (1960). Na Blu-rayi vyšli loni s původním dabingem a více než třemi hodinami bonusů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2017 18:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Život 6/10
Recenze: Život – kde si Vetřelec podává ruku s Gravitací Sci-fi thriller s prvky hororu od režiséra Daniela Espinozy přináší hutnou atmosféru a kvalitní technické zpracování, přesto se však nelze ubránit pocitu, že většinu z toho jsme už někde viděli. čtěte zde
Vydáno: 23.03.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Skryté zlo 3/10
Recenze: Horor Skryté zlo doplácí na všednost a nedostatek intenzity Námět zní ještě dobře - přízrak, co se vám dostane do hlavy, když se dozvíte jeho jméno - nicméně trojkombinace ne moc dobří tvůrci, ne moc dobří herci a ne moc dobrý děj si vybrala svou daň. čtěte zde
Vydáno: 22.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Agnus dei 8/10
Recenze: polské Agnus dei a jeho poválečná bezútěšnost Poválečný snímek režisérky Anne Fontaine Agnus dei sleduje klášter znásilněných jeptišek, které se vyrovnávají se zkouškou těhotenství. Přijmou své nové role matek, nebo nikoliv? čtěte zde
Vydáno: 19.03.2017 12:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Rocco 8/10
Recenze: Dokument o pornoherci Roccovi je myšlenkově bohatší, než by se zdálo Rocco je francouzským dokumentem o muži jménem Rocco Siffredi, což je italská mezinárodní pornohvězda (natočil přes 1500 filmů pro dospělé), a možná i o pornoprůmyslu jako takovém. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2017 07:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Masaryk 6/10
Recenze: Film Masaryk je marketingovým vítězstvím, kvalitami ale neoplývá Film režiséra Julia Ševčíka Masaryk asi netřeba představovat, protože zejména po letošních Českých lvech, kdy snímek obdržel během slavnostního večera dvanáct ocenění (což je nový rekord), se o něm psalo tak vydatně, že o něm pravděpodobně vědí už úplně všichni. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Kráska a zvíře 8/10
Recenze: Kráska a zvíře je hraná kopie klasické disneyovky, ale velkolepá Po Popelce a Knize Džunglí přichází do kin další Disneyho hraný remake některé z jeho animovaných klasik – volba tentokrát padla na Krásku a zvíře z roku 1991. čtěte zde
Vydáno: 13.03.2017 20:16 v sekci Recenze | Premiéry
0
Barry 7/10
Za horizontem: Barry - překvapivě nebiografické mládí Obamy podle Netflixu Barack Obama jako vysokoškolák prožívá obyčejné trable, ale i filozofuje nad svým smíšeným problémem, který jej naplno nezařazuje do žádné etnické skupiny kompletně. Kupodivu však Barry není přehnaně životopisný a neprodává fakt, že jde o budoucího prezidenta. čtěte zde
Vydáno: 12.03.2017 10:52 v sekci Recenze | Za horizontem
0
Blu-ray recenze: Smrt ve tmě 7/10
Blu-ray recenze: Smrt ve tmě - certifikát kvality "Nejlepší zvrat za dlouhá léta", "proměna loupežného thrilleru v umělecké dílo", láká výňatky z nadšených ohlasů obal BD. Jsou oprávněné? Neztrácí se obrazový přepis ve tmě? A nezařvaly bonusy cestou na tuzemský trh? čtěte zde
Vydáno: 11.03.2017 11:46 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Kong: Ostrov lebek 6/10
Recenze: Kong: Ostrov lebek – Úchvatný, vtipný a… zapomenutelný Druhý film začínající propojené série o obřích monstrech je vizuálně povedený a pro první zhlédnutí dostatečně zábavný, avšak podobně jako na Godzillu si na něj za rok už ani nevzpomenete. čtěte zde
Vydáno: 09.03.2017 12:51 v sekci Recenze | Premiéry
1
Blu-ray recenze: Sedm statečných (2016) 8/10
Blu-ray recenze: pekelně zábavných Sedm statečných (2016) Je remake povedenější než originál? A co je to vůbec ten originál? Jsou dvě Blu-ray lepší než jedno? A plech víc než plast? Komu se mstí pro BD exkluzivní bonus Režim pomsty? Proč je překlad zábavný jako peklo? čtěte zde
Vydáno: 08.03.2017 17:00 v sekci Recenze | Blu-ray
0
John Wick 2 8/10
Recenze: John Wick 2 přináší efektní a inteligentní akční nášup Po třech letech se vrací elitní zabiják John Wick, aby navázal tam, kde posledně skončil. Ve stejném stylu se vrací i Chad Stahelski, režisér obou dílů, bývalý kaskadér a kamarád Keanu Reevese, kterého pochopitelně opět obsadil do hlavní role. čtěte zde
Vydáno: 05.03.2017 19:00 v sekci Recenze | Premiéry
0
Logan: Wolverine 9/10
Recenze: Logan: Wolverine je důstojným Jackmanovým rozloučením Hlavní filmovou novinkou tohoto týdne je bezesporu Logan: Wolverine, v němž se se svou ikonickou postavou více než důstojně loučí její titulní představitel Hugh Jackman. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2017 08:56 v sekci Recenze | Premiéry
0
Blu-ray recenze: Zúčtování 7/10
Blu-ray recenze: Zúčtování - skládačka pro autist(k)y? Zúčtování o zabijáckém autistovi je potěchou pro narativní autist(k)y. Blu-ray v bonusech autist(k)y oceňuje, prostorově ochuzeným zvukovým přepisem a málo perfekcionistickým obrazem by pro ně uspokojivé nebylo. čtěte zde
Vydáno: 02.03.2017 11:49 v sekci Recenze | Blu-ray
0
Lion 7/10
Recenze: Lion - pouhý doják nebo drama o vykořenění? Na Oscara 6 krát nominovaný Lion může své hraní na city poměrně jednoduše omluvit příběhem podle pravdivých událostí, i přes svou kvalitu však režisér Garth Davis rozhodně tuto ódu na rodinu mohl lépe ukočírovat. čtěte zde
Vydáno: 28.02.2017 16:13 v sekci Recenze | Premiéry
0
Moonlight 9/10
Recenze: oscarový Moonlight je pro Akademii až příliš odlišný Drama Moonlight režiséra Barryho Jenkinse je možná nejlepším letošním filmem nominovaným na Oscara, na opravdový zisk ceny se však příliš odlišuje od typického „akademického“ umění. Nenadbíhá, ale pohlcuje pečlivě strukturovaným vyprávěním a obrazem. čtěte zde
Vydáno: 25.02.2017 15:48 v sekci Recenze | Premiéry
1
Lék na život 4/10
Recenze: Lék na život aneb zbytečná variace na Prokletý ostrov Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski se rozhodl oprášit své hororové počátky (Kruh) a natočil tajuplný thriller/horor Lék na život o ambiciózním obchodníkovi na cestě do tajemných lázní. čtěte zde
Vydáno: 22.02.2017 21:26 v sekci Recenze | Premiéry
0
Mlčení 7/10
Recenze: Scorseceho Mlčení učaruje, ale slovy přímo plýtvá V tematice svých filmů se režisér Martin Scorsese po dlouhé době vrací k náboženství s adaptací románu Mlčení o šíření křesťanství do Japonska, kde byli křesťané silně perzekuováni inkvizitory. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2017 17:00 v sekci Recenze | Premiéry
1

PREMIÉRA TÝDNE   21/2017

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
7/10

Nejnovější díl Pirátů z Karibiku se tentokrát točí kolem snahy Jacka Sparrowa utéct před prokletým španělským kapitánem Salazarem a kolem honby hrdinů za bájným Poseidonovým trojzubcem.


Chaty

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

VYCHÁZÍ NA BLU-RAY

Kompletní seznam vycházejících BD naleznete zde.

VYCHÁZÍ NA DVD

Kompletní seznam vycházejících DVD naleznete zde.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

ČESKÉ TRAILERY

Star Wars: Síla se probouzí
V kinech od 17.12.2015
Jak básníci čekají na zázrak
V kinech od 14.04.2016
Captain America: Občanská válka
V kinech od 05.05.2016

NOVÉ FOTOGRAFIE

Valerian a město tisíce planet (2x)
Star Wars: Poslední z Jediů (14x)
Spider-Man: Homecoming (3x)
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (9x)
Wish Upon (2x)
Mumie (4x)
Twin Peaks (17x)
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: FILMSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver