Jak to vypadá s pokračováním Jurského světa?

Vydáno: 24.07.2015 08:34 - | foto: facebook tvůrce

Se zaslouženým úspěchem u diváků i kritiků se s jurskými dinosaury zatím rozhodně neloučíme. Začíná se pracovat na v pořadí pátém filmu, o kterém byly nyní zveřejněny první informace.
Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Nick Robinson, Ty Simpkins ve filmu Jurský svět / Když se nám po 14 letech vrátili na plátna kin dinosauři z Jurského parku pod taktovkou režiséra Colina Trevorrowa s názvem Jurský svět, byla to velká sláva. Film zabodoval i co se hodnocení týče a tak asi nikoho nepřekvapí, že s domněle vyhynulými potvorami se přece jen tak nerozloučíme. Studio Universal už nedávno oznámilo, že chystá druhý díl Jurského světa a nyní prozradilo bližší informace. Tou první je stanovená premiéra, která u tohoto pátého dílu s nebezpečnými predátory byla určena na 22. června 2018.

Potvrzen však už byl i návrat představitelů dvou hlavních rolí. Oficiálně již filmové studio ohlásilo, že i v roce 2018 uvidíme v tomto pokračování herce Chrise Pratta a Bryce Dallas Howard. Podílet se na vzniku bude opět i Steven Spielberg alespoň jako producent. Režisér Colin Trevorrow se však v sequelu vrátí jen coby scenárista.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY