Hunger Games: Síla vzdoru 2. část jde v traileru do finále

Vydáno: 23.07.2015 19:21 - Martin Bubrín | foto: Impawards

Letos v listopadu druhou částí Síly vzdoru skončí sága Hunger Games, v níž se rebelové v čele s Katniss postaví mocnému Kapitolu. Dnes byl zveřejněn první trailer velkého finále.
I když první část Síly vzdoru byl dvacetiminutový prolog natažený na dvouhodinovou stopáž, druhou část by stejný problém postihnout neměl, protože má jít o velkolepé zakončení celého příběhu a linií všech postav. I přesto však plnohodnotná upoutávka stále nevypadá jako něco, co by nějak vyčnívalo nad konkurencí závěru letošního roku - trailer nabízí v podstatě to stejné, co bylo k vidění v předešlých dílech, totožný vizuál a vcelku repetitivní fráze o třídním boji. 

Ano, ve finále by nás konečně měla čekat i nějaká závěrečná bitva, z té trailer odhaluje ale jen střípky. Pro neznalce knih navíc v matoucím duchu přidává záběry na hektolitry černé tekutiny a podivná podzemní monstra, která jakoby vypadla z béčkového Resident Evil. Doufejme ale, že režisér Francis Lawrence přinese přinejmenším tak vyváženou podívanou jakou byl druhý díl s podtitulem Vražedná pomsta.

Trailer zhlédněte níže. Snímek dorazí do kin 19. listopadu.


Originální trailer filmu Hunger Games: Síla vzdoru 2. část


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY