Známe novou představitelku Spider-manovy tety?

Vydáno: 09.07.2015 18:00 - | foto: 2011 Warnerbros

Už konečně známe režiséra nového rebootu se superhrdinou Spider-Manem a dokonce představitele titulní role. Je však možné, že byla odhalena i členka jeho rodiny. Přečtěte si, kdo má možnost si zahrát tetu May.
Wallpaper filmu Amazing Spider-Man 2Pokud půjde vše podle plánu dočkáme se nejmladší verze Spider-Manovy tety May v historii, což je poněkud logické, vzhledem k tomu, že i Spider-Mana bude v novém rebootu hrát 19-letý Tom Holland, kterého můžete znát například z rodinného dramatu Nic nás nerozdělí, kde se vypořádával s následky thajského tsunami. Víme už i o režisérovi, tím bude Jon Watts, který nedávno natočil například horor Clown.

Teď už ovšem k tetě May. Nejžhavější kandidátkou je Marisa Tomei, ale jisté zatím není nic. S jistotou můžeme říci pouze to, že pokud se ve filmu opravdu objeví, půjde o nejmladší ztvránění této postavy. Jejím předchůdkyním Rosemary Harris a Sally Field bylo v době natáčení filmu 75 a 66 let, zatímco Tomei je čerstvých padesát let. Některé zdroje již tvrdí, že smlouvu podepsala, jiné, že se o ní pouze uvažuje a vynořila se již dokonce informace, že by se kromě tohoto rebootu mohla objevit v Captain America: Civil War, kde bude figurovat i její synovec Spider-Man. Líbila by se vám tato herečka do zmíněné role?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY