Připravte se na válku s novými plakáty Hunger Games

Vydáno: 07.07.2015 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Série Hunger Games se kvapně blíží k epickému konci, na ten nyní produkce láká s novou várkou plakátů, které připravují diváky na temnější a napínavější zakončení celé filmové série.
Letos v listopadu se ke konci uchýlí další fanouškovsky oblíbená adaptace knižní série, to jsou tentokrát Hunger Games, jež se s námi rozloučí posledním dílem s podtitulem Síla vzdoru - 2. část. Napínavé vyvrcholení celé capitolské vzpoury, v němž se skupina rebelů ocitne v samotném nitru Capitolu, bude mít v České republice premiéru 19. listopadu tohoto roku a již nyní nás film láká novými plakáty.

Na těchto černobílých fotografiích postav s krvavým znakem reprodrozda najdeme hlavní rebelské postavy. Vidět tu můžete hlavní trio Katniss (Jennifer Lawrence), Peeta (Josh Hutcherson) a Gale (Liam Hemsworth) doprovázené Primrose, Boggsem, Cressidou, Johannou a Finnickem. Dle mého názoru jsou vážně povedené a vystihují atmosféru filmu, která, jak prozradil režisér Francis Lawrence, bude nejnásilnější z celé série.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY