Emma Watson si zahraje ve filmu s Tomem Hanksem

Vydáno: 25.06.2015 16:00 - Jan Varga | foto: Bontonfilm

Emma totiž získala hlavní roli v připravovaném thrilleru The Circle, který by se měl začít natáčet letos v září. Nahradila tak na tomto postu původně zvažovanou Alicii Vikander.
Emma Watson ve filmu Charlieho malá tajemství / The Perks of Being a WallflowerPředstavitelka robotky s dokonalou umělou inteligencí z filmu Ex Machina Alicia Vikander totiž účast na projektu zrušila poté, co jí bylo nabídnuto hrát bok po boku Matta Damona v očekávaném pátém Bourneovi. Protože by natáčení dvou filmů najednou časově nezvládla, nastoupila místo ní Emma Watson, kterou jste měli možnost vidět v kině naposledy ve filmu Noe Darrena Aronofskyho, ale pravděpodobně ji znáte spíš jako Hermionu z Harryho Pottera.

Snímek The Circle bude režírovat James Ponsoldt (Kouzlo přítomného okamžiku) a půjde o adaptaci stejnojmenného románu Davea Eggerse, v němž se mladá žena rozhodne ucházet o pozici ve firmě, která propojuje všechna osobní data svých zaměstnanců do jedné velké sítě. Tento systém, popisovaný jako "nový věk společenské průhlednosti v rámci online identity člověka", však zahrnuje i osobní emaily, údaje ze sociálních sítí i záznamy toho, co a kde kdo nakupoval.

Je patrné, že cílem filmu bude vyjádřit se ke stavu moderního světa a přispět do čím dál obsáhlejší debaty ohledně zachování soukromí a sdílení osobních informací na internetu. Jakou roli v něm bude hrát Emma Watson, je zřejmé, dohady však kolují okolo Toma Hankse, jehož postava je popisována pouze jako "mysteriózní starší kolega hlavní hrdinky". V každém případě číní obsazení obou těchto kvalitních hereckých osobností film velice atraktivním.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY