Celovečerní Kojak s Vinem Dieselem bude

Vydáno: 20.06.2015 19:35 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Hvězda akční automobilové série Rychle a zběsile se dočká svého vysněného projektu a zahraje si detektiva Thea Kojaka. Poslední pochybnosti o vzniku filmu zmizely poté, co do projektu přibyl nový scenárista.
Telly Savalas v seriálu <b>Kojak</b>Je jím Philip Gawthorne, který má za sebou kariéru v britské televizi, je autorem několika epizod nepříliš známých seriálů, jako jsou Eastenders nebo Casualty a v současné době pracuje na scénáři k remaku Kostky, thrilleru z roku 1997. Nejde však o nijak zásadní nebo výraznou osobnost a napsat celovečerního Kojaka, dějově zasazeného do současnosti, bude jistě oříšek - před lety se o to pokoušeli i Neil Purvis a Robert Wade, scenáristické duo stojící za posledními dvěma bondovkami.

Původní krimiseriál vysílaný v letech 1973 - 1978 byl nejblíže aktualizaci před deseti lety, kdy vznikl nový televizní film a seriálová řada, v níž tvrdohlavého detektiva s ikonickou pleší a barevným lízátkem v puse ztvárnil Ving Rhames. Seriál se ale dočkal obecně chladného přijetí a rozporuplných reakcí a než zanikl, stačilo se natočit jen devět epizod.

Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenNezapomenutelného Tellyho Savalase, pro něhož se postava Kojaka stala v 70. letech životní rolí, má nyní nahradit Vin Diesel, který si za připravovaným filmem stojí od samého začátku a mimo jiné ho i produkuje. Do té doby bude mít ale celkem napilno - do kin se chystá akční fantasy The Last Witch Hunter (a Diesel už předem avizoval vznik dvojky), na rok 2016 má naplánované tři další filmy, řešila se jeho spolupráce se studiem Marvel ohledně druhých Strážců Galaxie, špitá se o dalším díle akčního xXx a samozřejmě pokračuje i výdělečná série Rychle a zběsile. Na Kojaka si ale Vin Diesel v každém případě čas udělá a není pochyb o tom, že v té roli bude boží.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • super !!!!! (Rocasser, 19.10.2015 16:15) Reagovat

    On ten Kojak se mu bude hrát dobře, protože něco mají společného. Serial jsem měl rád, a teďka jsem zvědavý, jak se poperou s filmem, a jestli to bude dnešní, nebo pojede po vrozu serialu minulého století..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY