První trailer: Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Vydáno: 09.06.2015 20:11 - | foto: Lionsgate

Očekávaný moment pro všechny fanoušky této knižní i filmové ságy je tu. Konečně se můžete podívat na první trailer k poslednímu dílu Hunger Games nazvanému Síla vzdoru - 2. část. Vypadá to slibně!
Ano, už i Hunger Games došly ke svému konci. Není to tak dlouho, co měl v kinech premiéru díl první od Garyho Rosse a Jennifer Lawrence ani neměla Oscara, ale ten moment právě nastal. Byly zveřejněny první záběry ze závěrečného epického pokračování, o které se postaral režisér Francis Lawrence. Přestože padla poslední klapka o víkendu, kdy se ještě dotáčel epilog s přeživšími postavami.

Trailer nám poskytuje záběry hlavně z dvou akcí. Můžeme vidět svatbu vítěze Finnicka (Sam Claflin) s Annie (Stef Dawson) a tým rebelů, kteří bojují v Capitolu. Do této jednotky, která se vydává do nitra nepřítele, patří i naši hrdinové jako Katniss (Jennifer Lawrence), Peeta (Josh Hutcherson), Gale (Liam Hemsworth), zmíněný Finnick či Cressida (Natalie Dormer).

Poprvé tu také můžete vidět Gwendoline Christie z Hry o trůny, která si zahraje velitelku Lyme. Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část bude pro věrné fanoušky také poslední šancí vidět na plátně zesnulého Philipa Seymoura Hoffmana. V České republice můžete závěr této série vidět již 19. listopadu.

Originální trailer filmu Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY