Reese Witherspoon si v nové disneyovce zahraje Vílu Zvonilku

Vydáno: 23.05.2015 11:56 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

Hrané adaptace disneyovských pohádek neberou konce - v nejnovější z nich, která do velkofilmové podoby převede příběh Víly Zvonilky, ztvární hlavní roli držitelka Oscara Reese Witherspoon.
Fotografie z filmu Zvonilka: Tajemství křídel / Secret of the WingsZloba - Královna černé magiePopelkaKniha džunglíKráska a zvířeDumbo, Legenda o Mulan, Medvídek Pú, Pinocchio, Jack a Fazolový stonek - k nekonečnému zástupu již zrealizovaných či chystaných hraných adaptací kreslených klasik studia Walt Disney se nyní přidává i Víla Zvonilka, příběh víly z Petra Pana. Zajímavostí je, že její vlastní hraný film je ve vývoji zatím nejdéle, nicméně až nyní se o něm začíná mluvit konkrétněji - studio chtělo snímek s názvem Tink natočit již roku 2010 s Elizabeth Banks v hlavní roli, vypadá to však, že herečka již nemá v současné době o roli zájem.

Ve světle enormních úspěchů Zloby a Popelky tak studio urychluje výrobu i další adaptace, a to tentokrát v hlavní roli s Reese Witherspoon, držitelkou Oscara za film Walk the Line. Zprávu přinesl server The Hollywood Reporter, který tvrdí, že herečka bude film i produkovat a o scénář se postará Victoria Strouse, jež má na kontě pixarovský sequel Finding Dory. Další podrobnosti zatím nejsou známy, ale je jasné, že kromě komiksových adaptací budou disneyovské pohádky v příštích letech dalším hlavním trendem mainstreamového filmového průmyslu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY