Temný případ: hrdinové druhé sezóny na plakátech

Vydáno: 10.05.2015 11:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dne 22. června se na HBO vrátí jeden z nejlépe hodnocených seriálů posledních let, Temný případ, ve své druhé sezóně. Po atmosferickém traileru nyní novinka láká čtyřmi character plakáty.
Po Hře o trůny je Temný případ zřejmě nejočekávanějším a nejpopulárnějším seriálem HBO. Druhá sezóna, která přibližně před měsícem odhalila svůj první trailer, nyní zveřejnila čtveřici plakátů zachycujících hlavní postavy v podání Colina FarrellaRachel McAdamsTaylora Kitsche a Vince Vaughna spolu s výstižným taglinem "We get the world we deserve". Než ale 22. června dorazí první epizoda (kterou režíruje Justin Lin), je třeba pozměnit očekávání, protože podle slov showrunnera Nica Pizzolatta bude druhá sezóna značně odlišná od té první.

Hlavní rozdíl bude spočívat v tom, že pokračování již nebude zahrnovat okultismus, který prý tvůrce vypustil kvůli komplexnějšímu budování postav a mnohem přímočařejšímu kriminálnímu příběhu. Ten bude zároveň zasazen do Los Angeles, tudíž v místě, které se pro okultní zápletku podle Pizzolatta vůbec nehodí. Zda to bude v prospěch věci, se dozvíme už brzy.

Plakáty najdete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY