Suicide Squad: první fotografie odhaluje celý záporácký tým

Vydáno: 04.05.2015 09:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Před týdnem se na internetu objevila první fotografie Jareda Leta jako Jokera, nyní přichází rovnou oficiální fotografie celého záporáckého týmu Suicide Squad, v němž zaujme hlavně Jokerova milenka Harley Quinn.
Příští rok dostanou Avengers svůj týmový protipól - režisér David Ayer podle svých slov v srpnu uvede komiksovou verzi Tuctu špinavců, v níž se sejdou nejobávanější záporáci univerza DC Comics, kteří pomáhají vládě řešit nesplnitelné úkoly výměnou za snížení trestu odnětí svobody. Suicide Squad (u nás jako Jednotka sebevrahů) už odhalil první oficiální fotku Jareda Leta jako Jokera, která se na internetu dočkala značně protichůdných reakcí. Uvidíme, co vyvolá právě zveřejněná fotografie na režisérově Twitteru, kde odhalil celý tým pěkně pohromadě a detailní pohled na postavu Deadshota.

Toho nejprve na společné fotografii poznáme jako vyholeného Willa Smithe, na další už spolu se svou ikonickou maskou. Co se týče dalších postav, nejvíce samozřejmě zaujme Margot Robbie jako Jokerova milenka Harley Quinn, která je vůbec poprvé v historii ztvárněna na filmovém plátně. Další postavy už tak známé nejsou, za zmínku by však stál například Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) nebo Rick Flag (Joel Kinnaman). Jak ale fotografie naznačuje, kostýmy a rekvizitami vypadá Suicide Squad jako speciální vojenská jednotka, která jako by vypadla z některého z předešlých Ayerových filmů nebo drsných military sci-fi jako třeba Vetřelci - dočkáme se tedy konečně drsnějšího komiksového blockbusteru?

Fotografie najdete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY