Jurský svět: nové dinosauří plakáty lákají na trailer

Vydáno: 19.04.2015 13:27 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V pondělí studio Universal zveřejní nový trailer na pokračování slavné dinosauří série Jurský park - jeho premiéru předznamenává trojící stylových plakátů, na které se můžete nyní podívat.
Tento týden byl na trailery k nadcházejícím blockbusterům překvapivě štědrý - Terminátor: Genisys, Ant-Man, Star Wars: Síla se probouzí nebo Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti zítra doplní také Jurský svět, návrat do již funkčního dinosauřího parku po dlouhých čtrnácti letech. I když je čtvrtý díl série vyhlížen spíše se skepsí, aktuální dvojice plakátů dokáže navnadit - kampaň ostatně velmi nápadně připomíná tu loňskou na Godzillu, která lákala na velké měřítko. I dva nové postery mají ve svém centru lidskou postavu, která je (zatím) za sklem konfrontována s majestátností dinosaura.

V prvním případě je to Bryce Dallas Howard a dosud neodhalený geneticky upravený dinosaurus, v druhém případě obří akvárium s mosasaurem, dosavadním vodním nováčkem série. Jurský svět dorazí do kin 11. června, zítra se nezapomeňte vrátit a kouknout se na plnohodnotný trailer. [UPDATE: doplněn nový poster s Chrisem Prattem v již "proslulém" momentu, kdy se vydává na lov dinosaura s ochočenými velociraptory.]

Plakáty najdete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY