Potvrzeno: James Wan natočí Aquamana

Vydáno: 04.06.2015 10:00 - Ivan Hladík | foto: facebook tvůrce

Podle posledních informací k natáčení očekávané komiksovky Aquaman mohou fanoušci očekávat, že film dostane až nečekaný akční náboj v podobě režiséra Jamese Wana, který má momentálně za sebou Rychle a zběsile 7.
James Wan při natáčení filmu Rychle a zběsile 7 / Furious 7[UPDATE: Studio Warner Bros. potvrdilo, že James Wan natočí nadcházející snímek podle komiksové předlohy DC Comics Aquaman. Zároveň přijal i nabídku studia Sony ohledně sci-fi Robotech.] Originální zpráva: Není až tak nečekané, že Rychle a zběsile 7 je kasovním trhákem. Ze spousty důvodů. A možná i tenhle úspěch se stal sám tím důvodem, proč DC Entertainment a Warner Bros nabízejí režisérský post filmu Aquaman Jamesi Wanovi. Do 27. července 2018, kdy má mít snímek s Jasonem Momoa v hlavní roli premiéru, zbývá ještě spousta času a filmového materiálu, na kterém se nakonec Aquaman ocitne, ale Wana nabídka potěšila. Zatím je sice jen ve fázi nezávazných rozhovorů s producenty, ale Wan se vyjádřil, že případnou oficiální nabídkou se bude vážně zabývat. A to i přesto, že v jeho diáři už najdeme další dva projekty - V zajetí démonů 2 s plánovanou premiérou příští rok a samozřejmě také Furious 8.

Není divu, že se mu návrh líbí. Po skromných začátcích je tento osmatřicetiletý chlápek původem z Malajsie spokojený s čím dál většími budgety, které mu producenti jsou ochotni poskytnout na výrobu filmů. Vždyť zatímco u prvního Saw: Hra o přežití měl rozpočet jen něco přes jeden milión dolarů, u Rychle a zběsile 7 pracoval s neuvěřitelnou částkou 250 miliónů dolarů. Ovšem vyplatilo se. Mezi médii se dosud šuškalo o Jeffu Nicholsovi jako horkém adeptovi pro režisérský post, ovšem jméno Wan je nyní synonymem kasovního úspěchu, a to v Hollywoodu platí nejvíc. Jenže definitivní rozhodnutí ještě nepadlo, takže uvidíme, kdo nakonec před kamerou Aquamana vykoupe...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY